Milijana i Milojko
Masanori Jošida/Alo!
Milijana i Milojko

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"Hoću opet u rijaliti, iako pre ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Hteo sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Hteo sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala", priča razočarano Milojko i dodaje da je njegova verenica kriva za to što je on u finalu, koje je održano proteklog vikenda, prvi izbačen iz luksuzne vile u Zemunu.

"Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno bar na trećem mestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne pre mene!"

Milijana i Milojko

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Iako je razočaran u nju, Milojko će se oženiti lepoticom iz Pilatovića.

"Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao majka, znate svi da je brinula o meni kada sam operisao srce. Moraće prvo da povrati moje poverenje, ali ćemo videti dokle će izdržati da mi bude verna. Razumem je, ipak je mlada... Biće sa nama sve u redu, u septembru je svadba", pričao je Božić, a kad mu se devojka približila, promenio je ploču.

"Da vam kažem još nešto, ja ne verujem da je moja Milijana imala seks sa Požgajem!"

Milijana i Požgaj

printscreen

Foto: printscreen

Milijana, sa druge strane, ne krije da je bila neverna!

"Spavala sam sa Požgajem i nije loš u krevetu! Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lep i zgodan muškarac koji bi se svideo svakoj drugoj devojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila sa njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta uticalo na moje emocije."