Milijana i Milojko
Shutterstock/Alo!
Milijana i Milojko

Shutterstock/Alo!

Foto: Shutterstock/Alo!

Milijana i Milojko Božić od svog pojavljivanja u javnosti su jedna od glavnih tema. Ovaj par posebno se istakao svojom vezom u rijalitiju "Parovi 7", nakon kog su stupili u bračnu zajednicu. Međutim, u osmoj sezoni poznatog TV formata, mlada dama iz Pilatovića prevarila je supruga pred milionskim auditorijumom sa takmičarem Nemanjom Stamatovićem Žapcem. 

Milijana i njeni postupci izazivaju mahom negativne reakcije gledalaca popularnog rijalitija, a ekipa portala Alo.rs je odlučila da proveri kakav je stav Srpske pravoslavne crkve po pitanju bračne zajednice vremešnog Božića i njegove 53 godine mlađe supruge. 

Milijana, Milojko, Žabac

Alo!

Foto: Alo!

Razgovarali smo sa sveštenikom Lj.R. koji je za naš portal rekao da je sam čin stupanja u bračnu zajednicu sa tolikom razlikom u godinama ravan ozbiljnoj bolesti!

"To treba da se leči, to nije normalno! Pravoslavna crkva priznaje jedino razliku između supružnika do najviše 15 godina, a sve preko toga prepušteno je episkopu na odlučivanje", rekao je sveštenik za Alo.rs.

Pravoslavni sveštenik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sa našim sagovornikom nismo ni uspeli da prokomentarišemo preljubničke aktivnosti popularne učesnice rijalitija "Parovi", jer nam je bio i više nego jasan stav crkve.

Podsetimo, Milijana Božić je supruga Milojka prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žabcem, koji iz braka sa suprugom ima troje dece i dva unuka.

Pravoslavni sveštenik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Poznato je da Srpska pravoslavna crkva, ne samo da osuđuje ulazak u bračnu zajednicu između dvoje ljudi čija je razlika pri stupanju u istu veća od 15 godina, nego takođe ima jasan negativan stav prema preljubi kao činu narušavanja svete zajednice dvoje ljudi. 

Dolazimo do zaključka da veza između Milijane i Milojka Božića nije blagoslovena od Boga, a kao takva osuđena je na propast iz ugla vernika i crkve.

Komentari (1)

penzioner

29.02.2020 06:48

Vi ste svi bolesni . Religija je bolest.