Miljana, Ivan i Marija
Alo!
Miljana, Ivan i Marija

Alo!

Miljana, Ivan i Marija , Foto: Alo!

Uskoro bi trebala da počne nova sezona rijalitija "Parova", koja će po svemu sudeći nadmašiti dosadašnje rijaliti formate u Srbiji, ali i regionu!

Miljana Kulić

Dejan Briza/Alo!

Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako portal "Alo.rs" ekskluzivno saznaje Miljana i Marija Kulić mogle bi da se nađu pred kamerama "Hepi" televizije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Pregovori su već uveliko u toku, njima dvema je najbitnija cifra. Tražile su 2.000 evra nedeljno svaka, ali produkcija još uvek sa njima pregovora - započeo je priču izvor blizak produkciji i dodao:

Marija Kulić

Alo!/O. K.

Marija Kulić, Foto: Alo!/O. K.

- Da je produkcija sigurna u njih, pokazuje i činjenica da je počela izgradnja specijalnih prostorija u kojima će Miljana boraviti zajedno sa svojim sinom Željkom. Ali tu nije kraj ovoj rijaliti sapunici. Od septembra postoji mogućnost ulaska Ivana Marinkovića u "Parove", te bi se samim tim dodatno podgrejala atmosfera - kaže izvor za portal "Alo.rs" i nastavlja:

Ivan i Jelena DEFINITIVNO RASKINULI! Marinković objavio tužne vesti, Ilićeva ga ostavila, a ovo je PRAVI RAZLOG! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 06.08.2019. 21:37 Fanovi uništeni! Ivan i Jelena, Foto: J.I./Alo! Ivan Marinković i Jelena Ilić prošli su kroz veoma turbulentan i težak period u "Parovima 7". Njihovu ljubavnu vezu obeležile su svađe, raskidi i fizičko nasilje. Nakon izlaska njih dvoje su govorili da su u velikoj ljubavi, ali sudeći po Ivanu Marinkoviću, to više nije tako.

 

- Njih troje zajedno sa Željkom bi bili pravi pogodak za rijaliti. Postoji mogućnost da pred kamerama Ivan uradi DNK i time dokaže svoje očinstvo za sina Željka! Miljana je neko koga je "Hepi" televizija proslavila, te postoji verovatnoća da će ona baš ući u osmu sezonu njihovoj rijalitija - ispričao je izvor za portal "Alo.rs".

Kako bismo saznali šta je prava istina kontaktirali smo gore pomenute aktere. Ivan je kratko prokomentarisao čitavu situaciju:

Miljana Kulić, Ivan Marinković

Alo!

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Alo!

- Ne zanima me više ta priča, imam i previše svojih problema - kratko je prokomentarisao Marinković za portal "Alo.rs".

Do zaključenja ovog teksta Marija i Miljana nisu odgovarale na pozive redakcije portala "Alo.rs".

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!

 

Komentari (1)

joe

07.08.2019 23:02

Ovo je uzas srbijo probudise od ovih al strasno ko ih gleda