Ljubica Parovi
Printscreen
Ljubica Parovi

Printscreen

Ljubica Parovi, Foto: Printscreen

Ljubica od ulaska u vilu iznenađuje svojim ponašanjem, a kada je pozvao prijatelj i otkrio njene tajne, morala je sve da ispriča. Od njene priče vila je zanemela!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, njen prijatelj otkrio je da Ljubica posećuje sving klubove, i da joj je jednom prilikom bilo malo 21 muškarac za noć pa je iskoristila i obezbeđenje.

Ljubica ga je sve vreme molila da ne otkriva više, a onda je morala da ispriča kako se provodi u takvim klubovima i šta se sve tamo radi.

"Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu", otkrila je Ljubica.

Ljubica Parovi

Printscreen

Ljubica Parovi, Foto: Printscreen

"Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš. Na ulazu ti uzmu mobilni telefon, dobiješ ključ od ormarića gde ostaviš svoje stvari i ulaziš u klub", ispričala je ona.

Na pitanje kada je to otkrila i zbog čega je tamo prvi put otišla, Ljubica je iznenadila.

"Pa sa osamnaest godina, nisam ni znala da je to sving klub, čak nisam ni znala šta to znači, slučajno sam tu završila i sad idem redovno sa svojim drugom i njegovom suprugom", zaključila je dok su ostali učesnici pomno slušali.