Andrijana Anči Dabetić
Printscreen
Andrijana Anči Dabetić

Printscreen

Andrijana Anči Dabetić, Foto: Printscreen

Andrijana Anči Dabetić, pevačica i miljenica Jezdimira Jezde Vasiljevića, nova je takmičarka rijalitija "Parovi 7", pomoću kojeg će pokušati da se vrati na estradu. Da je bila mezimica najomraženijeg bankara devedesetih, čoveka koji je oštetio na hiljade ljudi kroz piramidalnu štednju, poznato je već odavno, a ni ona samo to ne krije.

Međutim, odmah po ulasku u luksuznu vilu Anči je rekla da s njim nije bila u vezi, već joj je Jezda samo finansirao karijeru. Tu temu pokrenuo je Milutin Radosavljević Mili.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupoceni nakit", rekao je on, na šta je Dabetićeva odgovorila:

"Mi nismo bili u vezi nikad. Jezda mi jeste plaćao ploče, spotove, bio mi je sponzor, ali nismo imali ništa više od toga."

Sećanja Gazda Jezde u odnosu na Anči su potpuno drugačija. Iako nismo uspeli da dođemo do njegovog komentara, Vasiljević je više puta pričao o tome da je devedesetih godina bio u šemi s mnogim pevačicama, između ostalih i sa Dabetićevom, kao i s Vesnom Vukelić Vendi.

"U životu sam mnogo toga prošao. Četiri puta sam se ženio, imam šestoro dece, prvu ćerku dobio sam u 15. godini života. Ni sam ne znam koliko sam žena imao do sada, bio sam u vezi i s pevačicama Anči i Vendi devedesetih, kad su počinjale da pevaju, ja sam im pomogao u karijeri", rekao je Vasiljević svojevremeno.

Andrijana Anči Dabetić

Printscreen

Andrijana Anči Dabetić, Foto: Printscreen

Isto kao Dabetićeva, i Vendi priznaje da je poslovala s Jezdom bez obaveze da imaju seks, s tim što ona tvrdi da je bivši bankar bio u šemi sa Anči i skupo je čašćavao.

"Nisam spavala sa Gazda Jezdom, kako je rekao. Pošto sam ga odbila, bacio se na Anči Dabetić i sa njom je bio sedam, osam meseci, dok joj nije kupio kuću i opremio je nameštajem", rekla je Vukelićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Sama odgajala sina

Pre nekoliko godina Anči se ostvarila u ulozi majke, ali javnost nikad nije saznala ko je otac njenog deteta. Prema rečima pevačice, njen partner je poginuo ubrzo po rođenju naslednika i ona je samohrana majka.

"U tom slučaju se sudbina poigrala sa mnom i dodelila mi drugačije karte od onoga što sam ja zamišljala. Početkom 2011. godine, tačnije 3. februara, Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka, koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kad će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje", rekla je pevačica jednom prilikom.