Jelena Ilić, Ivan Marinković
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Da li ti je krivo što nisi pobedio u finalu „Parova“?

- Završio sam na drugom mestu i zadovoljan sam svojim plasmanom. Najvažnije mi je što ljudi, nakon svih mojih i Jeleninih sukoba i tuča u rijalitiju, prepoznaju pravu emociju između nas.

Da li ćete vas dvoje ući i u narednu sezonu?

- Ako nas produkcija pozove, naravno da ćemo se odazvati pozivu, ali ne bih ušao u rijaliti bez Jelene.

Šuška se da će Miljana Kulić ponovo ući u „Parove“. Šta misliš o tome?

- Miljana je nedavno rekla da mi je sve oprostila, ali ne zna šta ima ona meni da prašta. Sa njom nemam ni kontakt ni konflikt. Sa Miljanom ne želim nikakav odnos jer niti sam je voleo, niti sam bio zaljubljen u nju. Ona je odavno blokirana, a jedino što mogu da joj učinim jeste da priznam dete, ukoliko to bude želela.

Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Da li si video sina Željka posle rođenja, makar i na slici?

- Iskreno, nisam ga video. O sinu ne razmišljam, to je moja lična stvar i na to gledam na poseban način. Miljana me uopšte ne zanima. Imam ćerku Lenu, sa kojom trenutno imam problem, kao i sa njenom majkom. Sada sam sa Jelenom i imam pravo da budem srećan u životu.

Pre neki dan je trebalo da se pojaviš sa Gocom na sudu kako biste rešili pitanje alimentacije, ali ti si propustio da se pojaviš. Zašto?

- Imao sam opravdani zdravstveni problem, ali to ne znači da ću pobeći od svojih obaveza. Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikada ništa nisam plaćao za dete. Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zbog toga što Goca želi da to bude medijski ispraćeno već zbog toga što je to moja dužnost.

Mnogi su te osudili kada si u finalu rekao da ti je Jelena prioritet, a da te je za decu baš briga?

- To je pogrešno preneto i nisam baš tako rekao. Sa ćerkom Lenom nemam kontakt jer je promenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam sa njom. Čini mi se da ću na kraju morati da se obratim Centru za socijalni rad, ali bez veze mi je da ćerku viđam na silu.

Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Imaš pravo da viđaš ćerku svakog vikenda. Zbog čega to pravo nisi iskoristio?

- Poslednje dve godine bio sam u „Parovima“, pa smo se Goca i ja dogovorili da ne dovodi Lenu u rijaliti. To sam ispoštovao, ali sada ne znam Lenin stav o svemu.

Da li misliš da Raša utiče na Gocu?

- To me ne zanima, postojale su priče da se tu nešto dešava, ali ja sam sa Lenom uvek imao korektan odnos. Nikada nisam sumnjao u ćerkinu ljubav, ali nije mi prijatno kada čujem da Rašu zove tatom. Međutim, moraću da se suočim i pomirim sa realnošću.

Da li i dalje misliš da je Raša Gocin potrčko?

- Ne bih da se ponavljam, ali moje mišljenje o njemu se nije promenilo. Doduše, odavno ga nisam video, pa ne znam da li je promenio ulogu.

Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena: Ivanu sam kupila auto

Da li ste zadovoljni honorarom koji ste zaradili u "Parovima"?

Jelena: Degutantno mi je da se hvalim materijalnim stvarima i da se hvalim honorarom. Međutim, mogu da kažem da sam kaparisala automobil koji želim da poklonim Ivanu.

Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Goca i ja smo i dalje venčani pred bogom

Kakvu budućnost planiraš sa Jelenom?

Ivan: Svi moji planovi za budućnost vezani su za Jelenu, ali nedavno sam doneo važnu odluku u životu. Naime, Vendi mi je predložila da raskinem crkveni brak jer, kako mi je rekla, u suprotnom ću imati stegu u svakoj sledećoj vezi. Goca i ja smo još pred bogom u braku, ali to će se uskoro promeniti.

BONUS VIDEO:

Posle KLANJA u Parovima 7, Ivan i Jelena ulaze u osmu sezonu?!