"OBUKLA SI SE ZA SE*S, SAD ĆEŠ DA VIDIŠ ŠTA JE SE*S" Snežu uličar pokušao da siluje! Policija zatekla lokvu krvi i nepomično telo!

Učesnica Parova preživela pakao...

Snežana Jovičić
Foto: Printscreen

Snežana Jovičić je pre pet godina preživela napad pijanog manijaka, koji ju je bacio u kanal pored autobuske stanice i umalo je nije silovao.

Ova kontroverzna Mladenovčanka nekada je važila za parti devojku koja je obožavala klubove i kafane u glavnom gradu prestonice, pa joj nije bilo teško da se klacka i po prevozu u sitne sate samo da bi bila sa društvom. Jedne večeri, kada je skockana pošla u Beograd u provod, desila joj se situacija od koje i danas ima traume.

"Sneža je atraktivna pojava, posebno kada se sredi za grad. Nekada je obožavala provokativne krpice i štiklice, pa je bilo neizbežno da na sebe skrene pažnju svih koji je sretnu na ulici. Tog jesenjeg vikenda Snežana je imala dogovor da dođe u grad i nađe se sa drugaricama. Bilo je kasno, ulica je bila prazna. Tek poneki automobil i ona skockana na autobuskoj stanici. Dok je pisala poruke prijateljicama, nije ni primetila da je na stanicu došao neugledan muškarac. Zarastao u kosu i bradu, odeven u stare i prljave rite. Izgledao je kao da ga je sam đavo poslao. Kada ga je ugledala, Snežana je bukvalno pretrnula od straha. Počeo je da je gleda napadno i odmerava", navodi izvor blizak učesnici "Parova" i nastavlja zastrašujuću priču.

ŠOK SAOPŠTENJE Verila se učesnica “Parova”! Manje od godinu dana je sa njim u vezi, a sada je rekla DA! (FOTO)

Snežana Jovičić
Foto: Printscreen

"Ustala je ne bi li se sklonila od njega, ali je on pošao za njom. Počela je da beži, ali uzaludno. "Gde si pošla, droljo? Obukla si se za seks. Sad ćeš da vidiš šta je seks", vikao je on.

Pomahnitali manijak uhvatio je za kosu i počeo je da je vuče u mrak. U nameri da mu pobegne, Snežana je zajedno sa njim upala u manji kanal koji se nalazio iza stanice. Manijak je bio šokiran, ali nije je puštao. Ona je dohvatila štap i počela je da ga udara. Ustala je i nastavila da ga bije i šutira u glavu i stomak. Jaukao je. Naišla su kola, ljudi unutra su videli šta se dešava, pa su odmah stali da pomognu Snežani. Uperili su farove u pravcu kanala. Videli su devojku i pgromnog čoveka kako leži u lokvi krvi i ne miče se. Ubrzo je došla policija koja je uhapsila manijaka, a Snežanu je odvezla Hitna pomoć", završava izvor.

VIJALA JE POLICIJA Uhapsili Ilijanu iz "Parova"?! Iznenada opasno nadrljala! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi