Jovana Novakov Šmizla
printscreen
Jovana Novakov Šmizla

printscreen

Jovana Novakov Šmizla, Foto: printscreen

Bivša učesnica Jovana Novakov Šmizla nakon rijalitija "Parovi" operisala je nos zajedno sa svojom drugaricom Dinom Galorini.

Tom prilikom ona je za "Alo.rs" ispričala kako se oseća nakon svega:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mene je više zabolela sama operacija, ali kao što je Dina rekla bile smo hrabre i to je najbitnije. Stigle smo kući i polako se oporavljamo, mislim da će uskoro biti sve kako treba. Najgore su mi modrice, jer mi lice nije reprezentativno - rekla je Šmizla za portal "Alo.rs"!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Shmizla (@shmizlaofficial) Kol 18, 2019 u 4:03 PDT

 

Ali, to nije sve! Kada je Jovana završila sa operacijom u posetu je došao njen dečko za kojeg niko nije znao da je sa njim.

Darko Lazić ćerku nije video mesec dana! Kada čujete koga zove TATA , pućiće vam srce!

AUTOR: Svet/G.T. DATUM I VREME: 19.08.2019. 10:33 - 19.08.2019. 10:44 Ćerka Ane Sević i Darka Lazića otkako ne viđa oca misli da je njen tata Danijel Nedeljković, te ga tako i zove. Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo! „Darko ćerkicu nije video više od mesec dana, ali Ana se ne ljuti jer zna u kakvoj je situaciji.

 

- Da, to je moj dečko. Odmah je došao kada mi se operacija završila! Mnogo sam srećna i želim sa njim što duže da ostanem - kratko je prokomentarisala Šmizla za "Alo.rs"!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Shmizla (@shmizlaofficial) Srp 31, 2019 u 7:31 PDT

 

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda