Parovi 7
printscreen
Parovi 7

printscreen

Parovi 7, Foto: printscreen

U vili rijalitija "Parovi" došlo je do šokantnog ljubavnog trougla. Pored Izabele, njene majke Slađane i Nikole Lakića ni čuveni trojac Luna, Sloba, Kija nemaju šanse!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je već svima poznato, Nikola i Izabela su u prethodnoj sezoni imali burnu rijaliti vezu, a gledaoci su u poslednje vreme primetili da između Nikole i Slađe postoje žestoke ljubavne iskrice. Ni jedno od njih dvoje to nije demantovalo, a Izabela redovno pokazuje da joj i te kako smeta njihov odnos.

Koliko je Izabela besna i ljuta na majku pokazuje i to što od produkcije zahteva da odmah napusti vilu.

"Želim da odem odavde, neću da gledam ni mamu, ni Nikolu, odvratni su mi. Besna sam i bolje je po sve da odmah izađem, kako ne bi napravila skandal", rekla je Izabela.

Pored toga, produkcija je želela da uradi intervju sa Slađom i da rasvetle sve spekulacije, ali nisu uspeli jer ga je Izabela od besa pocepala.

Zbog svega što se događa u ovom ljubavnom trouglu, Nikola Lakić je izrevoltirano otkrio da je Ivabelina mama Slađa veliki manipulator.

"Ona je toliki manipulator da nekad samu sebe saplete u svojim lažima i foliranjima. Ja znam s kim se ona viđala i koga je volela tajno, da joj ćerkica ne sazna", rekao je Lakić

"Šta tebe boli ku*ac koga ja volim, a koga ne? Mnogo se igraš Nikola! Ćuti tu", uplašeno je vikala na njega Slađa.

Da li je Nikola samo ljubomoran ili želi da se skloni iz kandži mame i ćerke, videćemo u narednim danima.