Severina Kojić
Instagram/printscreen
Severina Kojić

Instagram/printscreen

Severina Kojić, Foto: Instagram/printscreen

Domaći i hrvatski mediji bruje o tome da je došlo do kraha ljubavi između hrvatske pevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića i da je u međuvremenu pevačica navodno započela vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem.

Naime, mediji pišu da pevačica u poslednje vreme boravi samo u Hrvatskoj, dok je Igor sve vreme u Srbiji, a navodno se nisu videli šest meseci.

Oni se i dalje prate na društvenim mrežama, a već neko vreme ne objavljuju zajedničke fotografije i poslednji put su komunicirali za Igorov rođendan, kada mu je Severina pre četiri meseca napisala čestitku.

Šuška se da je Severina navodno u vezi sa 10 godina mlađim Tomislavom, koji je vlasnik jedne vinarije u Hrvatskoj.

Severina je sredinom septembra odvela svoje prijatelje u Voštinićevu vinariju koja je pola sata udaljena od Zagreba, a tom prilikom Tomislav nije pozirao sa njima, navode mediji.

Severina je tada, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovog leta na moru, PR-om Vedranom Vasić i nećakom Mijom Popović.

O ovom pitanju oglasio se i Severinin PR tim i demantovao šuškanja o romantičnoj vezi:

- S obzirom na vaše pitanje, hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - napisali su iz Severininog PR tima.

Pročitajte još

Komentari (3)

Nada

24.11.2020 21:46

Ode mali Kebica u zaborav ! I tata je hteo sine ?

Miki

24.11.2020 22:43

baš se namenjala muškaraca , alal joj vera !

isti profil

25.11.2020 00:38

Uvek isti profili. Gaze preko nje kao preko zebre.