SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU REM strogo kažnjava Hepi! Evo šta čeka Parove zbog oralnog zadovoljavanja uživo!

Skandal.

Parovi
Foto: Screenshot Instagram

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) pokrenulo je postupak protiv televizije "Hepi" zbog emitovanja šokantne scene koja se odigrala uživo pred kamerama, kada je prostituka Vida Kokić oralno zadovoljavala učesnika rijalitija "Parovi" Uroša Anđelića.

Iako je produkcija Hepija navela da do takvog čina nije došlo, već da je bila u pitanju samo igra učesnika, to jest, simulacija oralnog zadovoljavanja, iz REM-a ističu da je postupak pokrenut i da će se u narednom periodu preciznije znati da li će televizija biti sankcionisana i na koji način.

- Od momenta pokretanja postupka dužni smo, po Zakonu o upravnom postupku, da u roku od osam dana (što je najkraći rok) pozovemo pružaoca medijske usluge na izjašnjavanje. Onda će se oni na sednici izjasniti o učinjenom prekršaju, a Savet odlučuje o eventualnim sankcijama - objasnila je za "Blic" Olivera Zekić ispred REM-a.

PORODICA JE UZ NJEGA Zoki Šumadinac imao tešku operaciju! Lekari hitno reagovali!

Vida Kokić
Foto: printscreen

Kako ona navodi, najveći problem u ovakvim situacijama jeste što REM nema ovlašćenje da sam sporvede sankcije ili odredi kazne za prestupe, pa zato ovakvi sporovi obično predugo traju.

- Da li će i kada biti izrečene mere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Ukoliko služba za nadzor i analizu utvdi da je televizija "Hepi" načinila prestup, onda se sprovode kaznene mere koje mogu biti opomena ili javno upozorenje gde televizija treba da pročita ono što REM izrekne dva puta u prajmtajmu i jednom objavi u novinama, kao i još dve kaznene mere - kaže Olivera i dodaje:

- Takođe možemo da ih pošaljemo kod sudije za prekršaje, gde obično slučaj zastari, i postoji opcija da se zabrani neki format na 24 časa do mesec dana, ali ni to nije dovoljno efektivna kazna. Dokle god se REM-u ne omogući da ima ovlašćenje u vidu direktne kazne, neće biti ni adekvatnih sankcija za prestupe medija - pročula je Olivera Zekić.

JURILI JE ZBOG MILIONA Ceci Kitić mafija ubila muža, njoj napravili sačekušu u mraku, jedva spasla živu glavu, a onda doživela jeziv kraj!

Parovi, oralni seks
Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zare
  15/10/2019 - 15:06
  REM imajte bre na umu da je to Erin unuk on ga uveo da se obuci.
 • Korisnik: milomir.dv
  15/10/2019 - 14:42
  Kazniće ih u junu 2020.godinei to tako da se zabranjuje dalje emitovanje Rijaliti programa,Parovi 8.Samo oštro.
 • Korisnik: Dragan
  15/10/2019 - 14:30
  Kao da su ubili čoveka! Zar je moguće? Ovo se desilo u ponoć a kanali se mogu blokirati!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi