Goca i Ivan
Dejan Briza/Alo!
Ivan Marinković

Rajko Ristić/Alo!

Ivan Marinković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Marinković će uz pomoć Centra za socijalni rad tražiti da mu se ispuni zahtev da vidi dete i to što pre. Bivši muž Goce Tržan poslednjih dana je vrlo tužan i sentimentalan, a konačno je otkrio i koji je razlog za to stanje.

- Ivan je poslednjih dana očajan i često krišom plače. Kaže da mu fali ćerka i da je dugo nije video, a malena Lena ne zove produkciju da pita za tatu. On se uplašio da devojčica nije ljuta ili da postoji neki drugi problem, pa želi da bude siguran da je sve u najboljem redu. Kako sa bivšom ženom i nije u baš najboljim odnosima, jedini način da se organizuje viđanje s ćerkom jeste preko Centra za socijalni rad. Ivan je kroz suze molio da mu se ispuni ta želja, a pošto mu je to važno, izaći ćemo mu u susret - kaže izvor iz produkcije i dodaje da će susret oca i ćerke biti zabeležen kamerama:

- Mi smo rijaliti i sve što se dešava biće propraćeno. To je uslov produkcije na Ivanov zahtev, a s obzirom na to da je on očajan, prihvatio je to. Svesni smo da je njegova ćerka maloletna i ukoliko se odazove pozivu, nećemo joj snimati lice jer želimo da je zaštitimo.

Podsetimo, Marinković je redovan učesnik rijalitija i pred kamerama je neretko vređao bivšu suprugu i iznosio detalje iz njihovog braka. U prošloj sezoni "Parova" napravio je dete Miljani Kulić, koja je rodila sina Željka.

Goca Tržan

Alo!/Marko Metlaš

Goca Tržan, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Komentari (10)

Cobra

08.10.2018 10:48

Манијаче, сада си се сетио кћерке, када си у затвору. Што је ниси посећивао редовно док си био наполју. Ниси хтео да дете види клошара, јер си увек клошар. СЊада је још довлачиш ту у8 легло блуда и разврата. Не дозволи Гоцо. Нека дође напоље и нека је види. Код те багре никако. Ако дозволиш, разочараћеш многе који те воле, не је**не фанове како их сда називају него обожаваоце како се то на нашем лепом језику каже. Он ти је мрља у животу, не дозволи да те и даље увлачи у гадости.

Mira

08.10.2018 13:04

@Cobra - Kakva produkcija, kakav Ivan Marinković otac, kakac Centar za socijalni rad? Zašto se prethodnih godinu dana nije setio deteta, da li ima para za užinu, nove patike, a zna se šta devojčici u pubertetu sve treba. Kad god se napije on se seti ćerke. Kada godinama nije plaćao alimentaciju za ćerku, gde je tada bio Centar za socijalni rad? Njegov učinak u prethodnih godinu dana je bio da napravi još jedno dete o kome ne brine, da menja žene i da nikad nije trezan. Kome on još može da bude uzor?

Ima sud

08.10.2018 10:48

Pa i nad popom ima pop. Goca da se obrati sudu i traži donošenje privremene mere kojom bi se Hepiju zabranilo snimanje maloletnog deteta. Bilo kakvo. Pa nije Hepi najpametniji. A Centar za socijalni rad ne verujem da će da zaštiti maloletno dete. Oni to ne umeju. Tako da Goca nema razlog da se zbog Hepija i Ivana sekira. Moš misliti njihov rijaliti. Jaka stvar.

Sasa

08.10.2018 11:23

Cerka ga ne zove zato sto ne zeli da se bruka.

nada

08.10.2018 11:28

Sto place ? Kakav je otac ? Dali redovno placa alimentaciju ? Sta sve radi u Rijalitiju ? Takvoga oca ni ja nebi htela !!!!!!!!!!!!!!

šone

08.10.2018 12:04

Ja sam otac predivne ćerke i nebi me sprečilo ništa da vidjam svoje dete pa ni socijalno ni policija jedini problem koji ti imaš si ti sam jer si petarda.

ja

08.10.2018 15:20

nema sta goca da prica ona ga je sama birala a sad joj nije dobar a ivan kakav je takav je ima prava da vidi svoje dete

vota

08.10.2018 15:59

kolko para toliko muzike.Moze centar sve da dozvoli uz adekvatnu nadoknadu.

kimi

08.10.2018 18:33

Goca je vremešna dama koja ne bira sredstva da bi bila u mediima...ili o Raši kao ljubavniku ili o njegovoj pažnji prema njoj ili o kućnom prijatelju koji je potkrada...Ivan je dominantan i u odnosu na Gocu i bolje izgleda...nije samo ljepota lica u pitanju već i ona druga...DAO BI GLAVU DA SVAKU VEČER LEGNE U KREVET I GLEDA PAROVE...folira da je ne zanima a zanima itekako..evooo ako Ivan osvoji glavnu nagradu ili ozbiljniji novac pa mu krene eto Goce na Ivanova vrata...ali kasnoo..o.k...

podrška Goci

09.10.2018 08:14

Odvratno,bio je vani dva meseca,klatio svuda po Srbiji kako je sam pričao,da je hteo našao bi dete ma gde bilo, sada radi ovo,stresira dete zbog para,koliko se sećam,u prošloj sezoni je dobio da viđa dete svaki Petak u centru bez kamera.Goco,podrška bori se,ovo je dno dna.Miljana je dobro napravila što ga nije navela kao oca,tada je imao vremena do Niša da ode,kako nije za prvo dete našao vremena da je potraži,ljiga od čoveka.