Parovi
printscreen
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nominovano je bilo njih šestoro: Spaho Sulejman, Nikola Jovanović Conja, Vesna Rivas, Aleksandar Požgaj, Ivan Marinković i Džonatan Lumbila Mastor.Na tabeli za izbacivanje najviše glasova i prvo mesto je zauzela Vesna Rivas sa 28,5 odsto SMS-ova publike, a produkcija je onda rešila da napravi pometnju. Napravili su lažno izbacivanje, iz vile je izašao Požgaj koji je potom iz tajne sobe posmatrao šta ostatak ukućana priča o njemu. Pojedinci poput Nikole Lakića i Mladena Vuletića su uveliko likovali.

Kao vođa vile ona će imati pravo da dodeli odlučujući glas za izbacivanje, u slučaju izjednačenih glasova. A tada je najavljeno i da će osim "izbačenog" Požgaja, rijaliti napustiti još jedan takmičar.

- Moram da priznam da sam razočaran i ne mogu da verujem da je Vesna ispred mene. Nikada nisi bila ispred mene na tabeli, ja sam uvek bio prvi ili među najboljima - rekao je Ivan.

Na vratima su bili Mili i Conja, a voditeljka je saopštila da će upravo Conja napustiti "Parove" jer ima 7,2, a Radosavljević 7,3 odsto.

 

Vrata su se otvorila, a umesto izbacivanja Conje, desilo se "ubacivanje", odnosno povratak Požgaja.

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo:

 

Ako je izbacivanje bilo lažno, onda je frka između Izabele Alijoski i Jovane Novakov Šmizle bila stvarna. I to dok su na televiziji "Hepi" išle reklame.

Umalo da dođe do tuče, Šmizla je čak i gađala Bels, a pale su teške reči - o navodnom abortusu, gubitku bebe, ali i o optužbama da su im majke prostitutke.

Pogledajte:

 

Komentari (1)

milka

11.03.2019 09:08

videsmo sve kolko se gatara I balvan iz zete raduju.