Ivan Marinković
J.I./Alo!
Ivan Marinković

J.I./Alo!

 Foto: J.I./Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ivan se pre braka s Gocom bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao.

U mladosti je trenirao fudbal i bio izuzetan talenat kom su prognozirali svetlu budućnost, ali životni put ga je odveo na drugu stranu.

2001. godine je prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Ona je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Ivan Marinković i Goca Tržan

Alo!

Ivan Marinković i Goca Tržan, Foto: Alo!

Ivan se nakon četiri godine braka odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ivan je sam prisustvovao ročištu, dok je Goca s ćerkom bila na odmoru u Crnoj Gori.

Iako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

On je bivšu suprugu optuživao da ne želi skinuti hipoteku sa stana njegove majke pa se ona zbog toga teško razbolela, a kasnije i preminula. Takođe je tvrdio da ga je Goca navodno pokušala izbosti nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi

Screenshot Dailymotion

Foto: Screenshot Dailymotion

I danas se vodi bitka oko neizmirene alimentacije za ćerku Lenu.

Međutim, da je danas to Ivanu najveći problem bilo bi lako. U međuvremenu je u rijalitiju "Parovi" napravio dete Miljani Kulić kog takođe ne viđa.

Miljana Kulić, Ivan Marinković

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pored porodičnih problema, Ivan je i privođen zbog krađe, o čemu je te 2016. godine brujala javnost. Ivan i njegov drug privedeni su jer su u jednom marketu ukrali robu u vrednosti od 12.000 dinara.

Momak koji je imao mogućnost da u svom životu nešto stvori, danas je veoma često nazvan "alkoholičarom", a kako je i sam priznao lečio se od te zavisnost. Nekoliko godina proveo je u rijalitiju, a u poslednjoj sezoni "Parova" često smo gledali kako od devojke dobija brutalne batine.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!