Aleksandar Požgaj
Printscreen
Aleksandar Požgaj

Printscreen

Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

Učesnik sedme sezone "Parova" Aleksandar Požgaj mesecima nije izlazio iz žiže javnosti od kada je počeo da se zbližava sa Milijanom Bogdanović, koja je od njega znatno mlađa, a prema saznanjima to ga je i ranije privlačilo.

PROČITAJTE JOŠ:

Milojko i Milijana

printscreen

 

Naime, bivši političar je po izlasku iz šeste sezone rijalitija, kada je bio psihički u vrlo lošem stanju, pokušao da zavede maloletnicu koju je slučajno upoznao u noćnom provodu, a koja ga kasnije zamalo nije prijavila policiji.

- Požgaj je posle izlaska iz šeste sezone "Parova" bio psihički jako loše, a kasnije se sve odrazilo na njegovo zdravlje. Pre nego što je završio na operaciji posle koje je promenio način života, svašta je radio. Burno je živeo, a i iako je uvek isticao da voli suprugu Ivanu, mnogi sumnjaju da ju je u više navrata varao. On je u jednom izlasku upoznao devojku za koju se jasno videlo da je maloletna, pa su se zbližili u separeu, u kom su slučajno završili. Aleksandar je na počektu sve vreme sa njom pričao i pokušavao da je grli, što mu je ona donekle dozvolila, ali se jasno držala na distanci. Delio joj je komplimente i pričao kako bi voleo da izađu nasamo i sednu negde na piće kako bi se bolje upoznali jer klub baš i nije mesto za to. Devojka mu je tada rekla da će da razmisli o njegovoj ponudi i da to ne bi bila loša ideja ako uhvati vremena da mu se javi - otkriva dobro obavešten izvor.

Milijana i Požgaj

printscreen

Foto: printscreen

Požgaj je zamolio devojku koja mu se svidela da je cimne sa svog telefona kako bi nastavio da je ubeđuje da se vide.

- Aleksandar je devojci koja mu se svidela non-stop slao poruke i govorio joj kako želi da se negde nađu i bolje upoznaju. Kazao joj je da mu prija njena energija i da je retko nailazio na tako harizmatične osobe. Devojka je pokušavala da mu objasni da ona ipak nije za to da oni nastave komunikaciju, ali je on nastavio da bude navalentan. Jedno veče se toliko napio da ju je zvao preko 30 puta puta, a onda je krenuo da joj šalje poruke u kojima je rekao da bi se ona oduševila kada bi sa njim imala se*s. Pisao joj je da bi se pored njega osećala kao kraljica i da bi je on čuvao kao malo vode na dlanu - priča izvor.

Milijana, Požgaj, Parovi

Screenshot

Milijana, Požgaj, Parovi, Foto: Screenshot

 

Kako su stvari postale ozbiljnije, devojka je počela da prati bivšem političaru da će ga prijaviti policiji ako nastavi da je uznemirava, pa se on tek tada dozvao pameti.

- Požgaju je devojka koju je hteo da smuva napisala u poruci da je sve sačuvala u telefonu i da će odmah sve prijaviti policiji ako nastavi da je uznemirava, tada joj je napisao da ne želi nikakve probleme, pa joj se izvinio i više je nije zvao - rekao je upućeni izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Parovi

printscreen