Milojko Božić
printscreen
Milojko Božić

printscreen

Milojko Božić, Foto: printscreen

Pomenuti učesnik "Parova", je od 29. godine u invalidskoj penziji, a u rijalitiju tvrdio je da je bio zaposlen u kockarnicama u nekadašnjim beogradskim hotelima "Metropol" i "Jugoslavija", te da je imao ugovor o delu.

 

Međutim, Milojko je, kako Kurir saznaje, sve slagao!

"Turistička organizacija 'Putnik' otvorila je pre tridesetak godina kockarnicu u hotelu 'Metropol' sa jednim inostranim partnerom iz Švedske. Ona je bila zatvorenog tipa i tu niko nije mogao da uđe osim stranaca. Tek pred samo bombardovanje Beograda i obični građani su dobili pristup. Unutra su bili postavljeni ruleti i ostali aparati, dok su ispred kockarnice stajale slot-mašine. Posle 'Metropola', otvorena je kockarnica i u 'Jugoslaviji'. Milojko je govorio da je tu radio, što nema veze sa životom. On čak nije mogao ni da uđe unutra, odnosno ni nosom nije mogao da priviri. Visio je ispred na slot-mašinama i zvali su ga šibicar. Konstantno je mahao nekim papirom koji navodno potvrđuje da je psihički bolesnik. Štaviše, hvalio se da je lud, ali niko nije znao zašto je to radio", otkriva Kurirov izvor i dodaje da Božić nikada nije imao nijedan dan radnog staža u kockarnicama.

Milojko i Milijana

Screenshoot Youtube

Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot Youtube

"Lažov neopevani! Kao prvo, niko ga ne bi ni primio tu da radi, a kao drugo, ne znamo šta pokušava lažima da postigne. Ukućani su ga napadali, u smislu da prima penziju jer je imao nesrećni slučaj u mladosti pa je nesposoban za rad, a s druge strane se hvali da je radio. Užas i sramota", zaključuje izvor za Kurir.

Konačno se desila vrela akcija da Milijanom pred kamerama!

Komentari (1)

psiha

12.05.2019 08:53

a pozgaj.