Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

Elvin Kadrić je jedan od retkih muškaraca u vili "Parova" koji nerado govori o svom privatnom životu.

Iako je Kadra ispričao svoju tešku životnu priču, o ženama nije želeo mnogo da govori.

Elvin je sinoć bio raspoložen, te je otkrio kako je prvu vezu imao još u osnovnoj školi, a kako navodi tu devojku je mnogo voleo i sa njom je bio godinu dana u vezi.

Pročitajte još:

 

- Imao sam četiri ozbiljne veze, ali sam spavao sa preko sto žena - izjavio je takmičar.

- Posle nastupa razmenim broj telefona sa devojkom i odmah je vodim u stan. Komplikovan sam kada su veze u pitanju, tada dosta biram i ne bih bio sa bilo kojom devojkom - rekao je Elvin.

Elvin Kadrić

Printscreen

Elvin Kadrić, Foto: Printscreen

Istog trenutka naišao je na osudu svojih cimera.

- Sad već počinje da laže. Verovao sam do ovog trenutka ali sad se zaj*bao - rekao je Lakić.

Ružica Veljković je jedna od takmičarki koja je tokom Kadrićevog izlaganja sve vreme prevrtala očima i smejala se:

- On je momak zaboravio da nam je već ispričao sa koliko godina se preselio, sa koliko godina je počeo da zarađuje, kada je imao devojku... Ništa se ne poklapa u ovoj priči i u priči koju nam je ispričao pre par nedelja. Ajde bre ovo je smešno, neću da slušam ove laži više - zaključila je bivša takmičarka.

 

Komentari (1)

kimi

28.10.2018 18:43

a tko će vjerovati ??? u šta će vjerovati ??opasno glumi Gandistu ali je Kadra notorna budala i kratak lik... ako je nauk vjere karakterna osobina ee pa nije...škrt na riječima ,odmjeren,umjeren a kad progovori lice je "zvezde" granda kojeg su sprdali...klasičan triler sa auto pijace....nije loš dečko ali je rekoh notorna budaletina i površan hvalisavac bez novčanika.....gledajte govor tijela,gledajte kako se ko oblači i odmah će te dobiti sve odgovore o toj osobi...