Parovi
printscreen
Parovi

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Sve se desilo nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.

Oni su potom oboje učestvovali u emisiji i sedeli zajedno - jedno do drugog. I pomirili su se... Neverovatno, kao da se ništa nije dogodilo, kao da mu je oprostila žestoko nasilje.

Milijana je, još uvek "pod gasom", aktivno učestvovali u emisiji "Upoznajte Parove", a jedna od gledateljki koja se uključila uživo u program ju je žestoko iskritikovala, a pomalo i ponizila. Nju pomalo, a podosta više samog nasilnika.

- Bravo za odbranu danas! Razvedi se od Milijane i pusti je neka je Žabac šamara. Dobila je danas jednu porciju, na slavi - rekla je gledateljka.

Milojko Božić

printscreen

Foto: printscreen

Era je potom upitao Milijanu da prokomentariše što se Aleksandra Jakšić uključila u čitavu priču i približila se njenom suprugu Milojku Božiću.

- Možeš da ih vodiš da kupe šljive, za bolje nisu! Mada ne znam ni za to koliko su sposobni - rekla je, čini se, još uvek pripita Milijana.

- Milijana se Milojku vratiti ne može! To da zna - odbrusila joj je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!

 

Pevačica između dva baraka bila sa bogatim biznismenom, a o tome ćuti kao zalivena! Evo o kome je reč!

AUTOR: Puls/B.Z. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:35 Rastali SU se pre 8 godina! Anabela Atijas, Foto: E stock Anabela ima veoma buran ljubavni život, a mnogi su zaboravili sa kim je pevačica bila nakon što je brak sa Gagijem Đoganijem pukao. Anabela Atijas je sa manekenom Mladenom Radulovićem raskinula 2011.

 

Komentari (2)

joka

22.11.2019 15:19

miki nikad ne idi vise u zadrugu idi u parove tamo tuca svaki dan nema kazni.