Parovi
printscreen
Đorđe Tomić i Đina Marijanović

Masanori Jošida/Alo!

Đorđe Tomić i Đina Marijanović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Đole je, vidno izrevoltiran, napao Ivana Marinkovića, ali tu se njegova agresija nije zaustavila. On je odjednom Marinkovića bacio u bazen, gde se po svemu sudeći takmičar mogao ugušiti. Sva sreća obezbeđenje je brzo reagovalo, kako bi sprečili čitav incident.

Kako portal "Alo.rs" sazanaje ovih dana bi trebala policija da se pojavi u vili "Parova".

Ivan Marinković

J.I./Alo!

- Ivanova sestra Teodora nije mogla da veruje šta je videla na tv-u. U tom trenutku se strašno iznervirala, a stres joj je prouzrokovao napad panike. Ona je odlučila da pregovora sa advokatima i pravno goni Đorđa zbog toga što je uradio njenom bratu - ispričao je dobro upućen izvor blizak portalu "Alo.rs" i dodao:

- Ako se to bude desilo, policija će obaviti svoju dužnost. Njih dvojica će biti saslušani van vile, a onda će se pokrenuti postupak u kom Đorđa može da očekuje zatvor i do 3 godine zbog agresije i fizičkog napada na takmičara. To što je on uradio Ivanu, uopšte nije bezazlena stvar - zaključio je izvor za portal "Alo.rs".

Đorđe Tomić

printscreen

Đorđe Tomić, Foto: printscreen

 

 

Komentari (3)

goran

10.05.2019 21:51

ma prekidajte ovo. Koliko godina će da traju parovi? dok neko ne izgubi život. Ovo je već odavno prešlo granicu dobrog ukusa.

miko

11.05.2019 08:11

ovaj mlad balvan mladen ga napije I napali na tuce.

mila

11.05.2019 16:54

nema nista od toga.