Dina Galorini
Alo!
Dina Galorini

Alo!

Foto: Alo!

Rijaliti učesnica Dina Galorini sinoć je privedena zbog kršenja policijskog časa i vožnje u pijanom stanju.

Za one koji ne znaju, Dina je ćerka srpske heroine Ljiljane Žikić Karađorđević, koja je kao dobrovoljac poginula na Kosovu, sa 42 godine.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Dina Galorini (@dina_galorini) дана 30. Мар 2020. у 6:09 PDT

Dina Galorini je javnosti i medijima bila veoma zanimljiva još od detinjstva. Pre njenog pojavljivanja u rijalitiju, Dina je često gostovala u emisijama u svim srpskim televizijama i govorila o herojskom činu svoje majke.

Detinjstvo joj je obeležilo siromaštvo težak život, ali i gubitak majke te odrastanje u hraniteljskoj porodici.

Kada je Ljiljana, kao veliki patriota, krenula da kao dobrovoljac brani Kosovo, Dinu i njenog brata Alberta ostavila je kod svoje bliske prijateljice. Međutim, deca su kasnije, posle Ljiljanine smrti, završila u Centru za socijalni rad. Njena prijateljica odselila se u Hrvatsku.

S obzirom da se Dina i njen brat nisu želeli razdvajati, hraniteljka Ljilja, koja se zvala kao i njihova majka, primila je oba deteta.

Dina Galorini Parovi

printscreen

Foto: printscreen

Vest o majčinoj smrti Dini i njenom bratu saopštio je njihov ujak, majčin brat, koji je došao iz Kanade.

Njena majka Ljiljana pisala je i pesme, najčešće rodoljubive, a poslednja je „Braniću Srbiju i kad budem mrtva“. Poginula je 1. aprila 1999. godine u selu Ljubenić kod Peći na Kosovu. Ljiljana je odlikovana sa najvišim državnim počastima.

Bila je toliko lepa da joj nije odoleo ni knez Tomislav Karađorđević kojeg je upoznala 1994. godine u Kanadi. Na njegovu želju, svom imenu i prezimenu, dodala je i njegovo – Karađorđević.

Ljiljana i Tomislav, kako se pričalo, živeli su u vanbračnoj zajednici na Oplencu. Ljubav je ugasilo NATO bombardovanje i Ljiljanina smrt na Kosovu.

Komentari (4)

Miodrag iz Peći

31.03.2020 13:31

Dinina majka nije nikakva heroin već je sa svojim švalerom napustila muža i šestoro mahom maloletne dece i došla da pljačka, jednom su ih čak oterali sa KiM ali su se vratili i prilikom pljačke u selu Jablanica kraj Pe3 poginuli. Na svim sahrana a poginulih vojnika i policajaca su bili svi građani Peći a za ove pilićare smo čuli tek kasnije. Inače da su preživeli sigurno bi zaglavili u Ševeningenu zbog zločina u Ćuški i Lođi.

Snežana

31.03.2020 14:10

Svo poštovanje prema njenoj majci ali to joj ne daje za pravo da se bahato ponaša. Zatvor i kazna kao i za sve druge

Ratni veteran

31.03.2020 16:26

Ovo bih joj oprostio bez pogovora, ali da majku heroinu bruka tako što se spanđava sa šiptarima koji su joj majku ubuli, to joj nikada neću oprostiti. Ona je moralno dno. Sram je bilo.

Horvat

31.03.2020 17:36

Pa sta ako je ovo ili ono ili ima takvu sudbinu, niko je nije terao da krsi policijski cas i da glumi mangupa, jer ispada da ljudi koji postuju zabranu su budale? ! I treba da je privedu, jer ako ne ode u drzavni zatvor ici ce u reality zatvor, pa mu dodje isto.