Ivan Gavrilović
instagramprintscreen
Ivan Gavrilović

instagramprintscreen

Ivan Gavrilović, Foto: instagramprintscreen

Marko Perović i Natša Pajović opet su takmičari rijalitija "Parovi".

Crnogorac je po ulasku odlučio da ispriča ono što se zbiva iza zidina luksuznog zemunskog zdanja, pa je morao Ivanu Gavriloviću da prenese detalje razgovora sa denserovom suprugom.

- Zvala me Marina, svašta mi pričala za tebe Gavriloviću. Ne bih pričao šta mi je pričala i pisala, kunem se... Ja sam čovek koji te gotivi - istakao je Perović, pa je dodao:

- Deveteset odsto šta je Ivan pričao ovde, Marina kaže da nije tačno. Ona i sada podiže njegove roditelje na noge. Kaže da si slagao sve što si obećao Milijani. Marina je bila baš tužna kada me je zvala. Plakala je na telefonu. Nije mi bilo svejedno. Pukla me realnost, šamar, tap-tap. Ti znaš šta radiš, nisi mali - ispričao je Marko.

- To je gotova stvar. Odlučio sam se za Milijanu - kategoričan je bio Gavrilović, a na čitavu priču nadovezala se denserova ljubavnica Milijana.

BONUS VIDEO:

- Drago mi je. Svi dolaze sa sličnim informacijama. Nije luda žena... Digla bi svaka ruke od njega! Je l' ja vama ličim na budalu? Žena te trpela 22 godine zbog dvoje dece, radila dva posla dok je on sedeo. Ona meni treba da bude zahvalna - istakla je lepotica iz Pilatovića.