Milojko Božić
printscreen
Milojko i Milijana Božić

printscreen

Foto: printscreen

Milijana i Milojko Božić su prvo svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija Parovi, a potom i svojim venčanjem podigli ogromnu prašinu u javnosti.

Iako su se kleli na večnu ljbav, po ulasku u osmu sezonu pomenutog rijalitija, Milijana je našla novu ljubav - Nemanju Stamatovića Žapca, te besramno vara supruga na njegove oči. Samim tim, poslednjih dana se sve više pominje razvod. 

Milijana, Žabac

Screenshot

Foto: Screenshot

Ono što je malo poznato je Milojkov život pre nego što je postao poznat. Naime, Milojko je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Na sam pomen njenog imena, Milijana, koja je javno prevarila straca ubrzo nakon što je sa njim stupila u brak, imala je izlive besa.

Jasna Božić

Screenshot

Foto: Screenshot

"Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem", rekla je Milijana svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa.

Jasna Božić

Screenshot

Foto: Screenshot