Rijaliti šou
Printscreen
Rijaliti šou

Printscreen

Rijaliti šou, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

"Ne pominjite drugi rijaliti, ne pominjite "Parove", vikao je Milan.

Milan Milošević

printscreen

Milan Milošević, Foto: printscreen

Produkcija "Happy" televizije pripremila je pakleni plan, čime planiraju da unište rijaliti na "Pinku".

Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Naime, bivši učesnici "Parova" napustiće rijaliti na konkurentskoj televiziji i kroz povratak otpisanih vratiti se u staro jato.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

"Mi smo u pregovorima sa njihovim prodicama. Postoje kanali komunikacije i pregovora sa učesnicima unutra, i sve je sigurnije da će oni ponovo doći u naš rijaliti. Ovo će se desiti zauzvrat da ih naša produkcija ne tuži, jer bi zbog ugovora koji su potpisali morali da plate 100.000 evra", dodao je dobro upućen izvor iz produkcije rijalitija "Parovi".

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Kako ekskluzivno saznajemo oni koji bi trebali ponovo da se vrate u rijaliti jesu svakako Zerina Hećo i Aleksandra Subotić, ali su na tapetu i drugi stanari koje je proslavila produkcija "Parova".

 

Komentari (5)

Kornelije

13.12.2018 08:43

Ma važi. Ali samo kada bi im svi ti ugovori bili zakoniti. A svaki bi pao na sudu. Ti ugovori im služe samo za zastrašivanje priglupih učesnika.

transfer

13.12.2018 10:21

aj, fala Bogu. Mars bre

Srbin iz Vojvodine

13.12.2018 11:45

Vi ste dno dna.Kako je moguće da u Prove ne udje ni jedna Madjraica,Rusinka,Slovakinja,pa nemaju takve bljuvotine kao vi srbijanci,sram vas bilo....

Nisi u pravu

13.12.2018 14:30

@Srbin iz Vojvodine - Ma kako ti to? Pa bila Sandra Meduza iz Zrenjanina. Pa bila i Kija iz Zrenjanina. Sve elita do elite. Doduše bio i onaj italijan iz Zrenjanina, operski pevač i učitelj operskog pevanja. Eto vidiš. Nisi u pravu.

Mck

13.12.2018 12:45

Sve je to iz iste kuhinje i sluzi za zamajavanje naroda. Svaka cast na prosloj sezoni,euforija oko svingerske ku.rve se ne stisava ni dan danas, evo redja pesme. Zaludne domacice aplaudiraju.