Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Profimedia
Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Na njen kasting dolazi veliki broj devojaka. Onda se sve skinu u kupaći i prodefiluju ispred nje, kratko se predstavljaju. Njoj je važno da devojke koje odabere imaju i neki hobi ili aktivnosti, kako bi bile poželjnije klijentima. Njeni kriterijumi nisu mali. Onda sledi uži izbor, njih dvadsetak. Poređa ih u jedan red i zagleda ih, osmatra njihove crte lica kako bi zaključila da li ima estetskih korekcija, sve moraju da budu bez šminke i potpuno prirodne. Njeni klijenti nisu glupi i ona traži kvalitet pre svega - naglašava naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona ih nakon tog prvobitnog izbora polako uvodi u posao i priprema ih za pakao koga nisu ni svesne, naravno još uvek ne otkrivajući pravu istinu o njenim planovima.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Po povratku u Beograd, došlo bi do vatrenog krštenja, prve zabave na kojoj po pravilu bilo mnogo osoba iz javnog života Srbije. Tu muškarci sami naručuju sa kojom devojkom će imati seks. Od njih su mogli da traže šta god ima padne na pamet, jer kako kaže naš izvor, za to su izdvojili pozamašnu sumu novca.

Prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock