Vesna Rivas
Printscreen Youtube
Vesna Rivas

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Naime, ona je ispričala kako je kao maloletnica ukrala pare i pobegla od kuće!

"Ključni momenat koji je na mene ostavio pečat za ceo moj život je moj prvi bunt. Imala sam između 14 i 15 godina. Mama proda njivu, kupi tati kola. Sve što zaradi išlo je tati. Dobijemo mi stan. Morali smo zbog tatine bolesti da se preselimo par godina u Železnik. Sve se oprema kako Nidža hoće, samo meni sobe nema. Ja čekam par meseci, godinu... Mama ispunjava tatine želje i na kraju se skupljaju pare za vikendicu. Ja kažem "Kad ću ja dobiti sobu"", počela je Vesna svoju ispovest.

Vesna Rivas

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljku je baš zainteresovala ova priča pa ju je upitala gde je spavala do tada.

"Na krevetiću nekom improvizovanom dok ne dobijem sobu. Na kraju, skupile se pare za vikendicu. ja kažem "Dobro, a moja soba, moj radni stočić, moj ormar"", objasnila je Vesna.

""Pa znaš, sine, tata želi da imamo vikendicu". Ja ti ukradem lepo pare jednu noć. To je bilo kao sad recimo 2500-3000 evra, pobegnem ti ja od kuće sa drugaricama. Sednem u voz, odem za Skoplje. Iz Skoplja se prebacim u Ohrid, jer smo bili par meseci pre toga na ekskurziji, a ta jedna drugarica ima rođake tamo u Ohridu i mi ti lepo trošimo pare. Ovi raspisali poternicu, tad bila stara Jugoslavija, sve se to zna. Našli me, došao tat po mene, juri me da se vratim, moli me. Vratim se ja za Beograd. Međutim, ostalo mi još para, ostale mi stvari u Ohridu. Teča pokojni hoće da me ubije od batina, zaseda kućni savet "Šta je moliš, sta si fin. Prebij je, ubij je od batina". Vidim ja i dalje se priča o vikendici, nema moje sobe. Treći dan ti ja opet pobegnem. Opet ja na voz i opet pobegnem za Ohrid. Potrošimo mi sve te pare do kraja, dolazi opet tata, poternica za mnom, hapse me tamo. Inspektor mi zavuko tri dandare, pamtiću ih do kraja života. Od tad kreće moj prkos.Uhapse me tamo, sprovode me. Neće tata ni da priča sa mnom. Dovela me policija u stanicu ovde u Beogradu. Tata i mama došli i pitaju ih "Jel je vodite kući", a mama puna sebe kaže: "Ne, ne. U Zvečansku u dom. Neka vidi kako žive deca koja nemaju sve što ona ima". Bace oni mene u dom i ja 15 dana u Zvečanskoj. Svaki dan oni dolaze u dom kod psihologa, a ja postavljam samo jedno pitanje: "Jel si ti donela cigarete za moje drugare, jel si donela neki slatkiš? Neću kući", okrenem se i odem. I tako 15 dana. 15. dan ona plače, ne zna šta će sa mnom. Povede ona mene posle 15 dana, kao druge ćemo metode. Međutim, u tim drugim metodama opet je tata bio bitniji."

Pogledajte šta je još Vesna rekla:

 

Komentari (2)

zeleznik

16.05.2019 12:17

ima istine bezala je kod momka siptara.

lk

16.05.2019 15:16

Svake sezone druga priča.