Maja Masaža
Screenshoot Youtube
Maja Masaža

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Učesnica Parova, Maja Đorđević, poznatija kao Maja Masaža, svoju prošlost krije baš kao zmija noge! Iako se već dovoljno dobro upoznala sa svojim cimerima, svi su primetili da su joj poveravanje i razgovori o njoj samoj najteža tema!

PROČITAJTE JOŠ:

"Maja je imala par dobrih drugarica sa kojima je bila nerazdvojna ali od kada joj se dogodio problem u Budvi, potpuno se promenila! Naime, njih dve su otišle zajedno na letovanje baš kao što najbolje drugarice obično i rade ali Maja nije mogla ni da nasluti da će se sve pretvoriti u pravi pakao!" , priča izvor dobro upućen u priču i dodaje:

"Jedva su čekale da stignu na more kako bi uživale u noćnom provodu i prelepim plažama, ali odmah prvo veče njihovom prijateljstvu je došao kraj! Naime, Majina drugarica je u diskoteci upoznala bogatog Rusa koji joj se odmah dopao i poželela je da ga vodi u sobu, i pritom zamolila Maju da dođe kasnije u apartman kada joj se ona javi. Međutim, nakon skoro šest sati čekanja rešila je da ode i vidi šta se dešava jer je bila premorena i nije joj bilo ni do provoda ni do šetnje!" 

Maja Masaža

Screenshot

Foto: Screenshot

"Kada je došla u aprtman normalno je pozvonila na vrata koja joj je otvorila vidno besna drugarica! Ona je odmah skočila na Maju tražeći odgovor zašto je došla a nije je pozvala, što ova nije mogla da prećuti i rekla joj ako hoće se*s može da se seli i da je ništa ne zanima! Tada je nastao pravi haos, u kom je Maja izvukla deblji kraj. BIlo je tu čupanja za kosu, psovki, ma pravi haos, dečko je odmah pobegao onako skoro pa go iz sobe, dok su Majine stvari letele sa balkona! Pravi cirkus su napravile u pet sati ujutru! Odmah nakon toga Maja je istrčala na ulicu i krenula da skuplja svoje stvari. Otišla je odmah iz apartmana i rešila je da se ne vraća kod nje, nakon povratka kući danima nije mogla da se oporavi što od šoka, što od izdaje!" , završava izvor.

Maja Masaža

Screenshot

Foto: Screenshot

BONUS VIDEO

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA Ana Kokić o nezi lica, botoksu, ali i rijaliti programima u Srbiji!