Marić, Parovi
Alo!
Marić, Parovi

Alo!

Foto: Alo!

Produkcija je pored novih takmičara koji su poznati javnosti, odlučila da promeni enterijej čitave vile. Ugrađeno je još 100 novih kamera, kako bi se pokrio svaki ćošak luksuznih prostorija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako portal „Alo.rs“ saznaje takmičarima će se pridružiti bivša ukućanka Zorica Dukić, Bora Drljača, Lunin brat Adam Đogani, kao i otac Ave Karabatić!

Zorica Dukić

Nenad Vujanović/Alo!

Zorica Dukić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Sve je spremno za početak nove sezone „Parova“. Produkcija se ovog puta zaista potrudila da ljudima priredi ogroman šou kakav se nije viđao na Balkanu. Zorica Dukić je jedan od najboljih rijaliti igrača, oštra je na jeziku i spremna na sve. Neće joj biti teško da se svađa i istera pravdu do kraja. Kako se šuška trebalo bi i Gastoz posle određenog vremena da uđe u rijaliti, te nema sumnje da će njih dvoje ponovo obnoviti stare strasti – započeo je priču izvor za portal „Alo.rs“ i dodao:

- Bora Drljača je legenda narodne muzike i interesantan je starijoj populaciji koja prati rijalitije. Uvek je duhovit i spreman da pravi lom. Njemu će se pridružiti i otac Ave Karabtić, Ivica, koji je sličan svojoj ćerki. Neposredan je, pozitivno luckast, te nema sumnje da će on biti jedan od vodećih rijaliti igrača. Ono što je interesantno jeste da će se dogoditi prelazak iz „Zadruge“ u „Parove“. Adam Đogani je odlučio da pređe u suparničko jato, jer je dobio odličan honorar. Šuška se da je produkcija bila spremna da izdvoji 1.200 evra nedeljno za njegovo učešće – završio je priču dobro obavešten izvor za „Alo.rs“!

Bora Drljača

Dejan Briza/Alo!

Bora Drljača, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako bismo se uverili u ove navode, kontaktirali smo buduće učesnike:

- U pregovorima sam sa „Hepijem“, dobio sam odličan honorar. Zbog zdravstvenih problema ne mogu odmah na početku da uđem, ali čim mi bude bolje spreman sam da se pokažem u rijalitiju – prokomentarisao je Bora za „Alo.rs“, dok je Zorica Dukić kratko ostavila sve u neizvesnosti:

PREPORUČUJEMO I:

 

- Ne želim ništa da komentarišem, ostaću suzdržana – rekla je kratko i jasno Dukićeva.

- Duhom i energijom sam veoma mlad, te sam spreman da se igram. Možete da očekujete i se*s pred kamerama - izjavio je Ivica Karabatić za „Alo.rs“. Adam Đogani nije odgovarao na naš poziv kako bismo potvrdili informaciju da li i on ulazi u osmu sezonu popularnog rijalitija.

Adem Đogani

O.K./Alo!

Adem Đogani, Foto: O.K./Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u Parove 8, šok!

 

 

Komentari (3)

biba

12.09.2019 20:04

bora nosi pelene oce rialiti.

cetinjska nahija.

12.09.2019 20:06

maricu kolko rodbine iz CG.

kika

12.09.2019 20:23

nema nigde sumadinca nema zlatiborca ali ima crnogoraca.