Mladen Vuletić
EON/Printscreen
Mladen Vuletić

EON/Printscreen

 Foto: EON/Printscreen

Naime, on je bio zapaženi takmičar prethodnih serijala luksuzne vile, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što Vuletić u šou programu ne može bez ženskog dodira. Budući da je mnogo devojaka prošlo kroz njegove ruke, mi smo napravili spisak onih koje je uspeo da osvoji, ali ne i da zadrži.

Dalila Dragojević

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Dalila Dragojević jedna je od devojaka sa kojom je Vuletić otpočeo romansu pred kamerama, međutim nakon što su napustili rijaliti u kom su oboje boravili u sezoni pre oko dve godine, njihova ljubav se ugasila.

Aleksandra Subotić je takođe biila u kratkoj šemi sa Mladenom.

Ana Marija Džambazov bila je u strastvenoj vezi sa njim.

Aleksandra Subotić

Instagram/Printscreen

 Foto: Instagram/Printscreen

Atraktivna plavuša Branka Okuka, bila je u stabilnoj vezi sa zgodnim Crnogorcem, ali takođe njihova veza nije uspela.

Mladen je i sam u više navrata isticao da se veoma vezao za Ninu Prlju, zgodnu crnku sa kojom je otpočeo vezu u "Parovima", te su se oni čak i "venčali" u raskošnoj vili, ipak, ljubav na njegovu veliku žalost nije opstala. Mnogi misle da je on još uvek nije preboleo, jer kada čuje pesmu "Nina" on se veoma rastuži.

Nakon što je raskinuo sa Prljom, prošao je određeni period, te se on odlučio da ponovo okuša sreću u sedmoj sezoni "Parova".

Prva devojka na koju se on nameračio bila je Aleksandra Marjanović, sa kojom se on pre izvesnog perioda ljubio, međutim njih dvoje su odlučili da ostanu prijatelji.

Nina Prlja

E-stock

Foto: E-stock

Takođe, Ilijana Vagić osetila je Vuletićeve čari na svojoj koži.

Ni Dina Galorini nije bila ravnodušna na šarmantnog Mladena.

S obzirom na to da je deveta sezona počela, a da su njegove nekadašnje devojke u vili, možemo očekivati svašta, i to možda baš večeras kada se očekuje luda žurka u sklopu emisije "Poželi pesmu".

Sa kojom devojkom će Mladen na kraju završiti, ostaje da ispratimo u narednim danima/mesecima.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Poštena Soraya

10.09.2020 09:26

A niste napisali sa kojim baticama je bio u krevetu