Marko Dolaš i Anđela Lakićević
Alo.rs
Marko Dolaš i Anđela Lakićević

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Konačno, uživo, rivalstvo muškaraca i žena u jednoj televizijskoj emisiji! I, dok jedni vuku teoriju da su muškarci bitniji i sposobniji, drugi oštro brane mišljenje da su pripadnice lepšeg pola spretnije, dosetljivije i uvek korak ispred jačih partnera!

Nova, neverovatno zanimljiva emisija „Sabotaža“, u nedelju, u 21,30h u kojoj će Anđela Lakićević i Marko Dolaš, pokušati jedno drugom da doskoče na istom zadatku, mnogima će naterati suze na oči. I, ne samo to, već će redovno pratiti dogodovštine posebno odabranog voditeljskog para.

-I dalje mislim da su žene uvek pobednici – kaže Anđela Lakićević. – A, to što smo baš Marko i ja tandem u ovoj emisiji, čini mi se dobar izbor. Još samo da stigne potvrda publike, čemu se unapred radujemo.

Anđela Lakićević

printscreen

 Foto: printscreen

Marko Dolaš o novoj emisiji I saradnji sa Anđelom kaže:

-Ova vrsta “komunikacije” među ljudima, govorim o sabotaži, postala je, nažalost, veoma česta pojava. Ili se samo zbog okolnosti u kojima živimo malo bolje vidi, i teže sakriva, u odnosu na neka prošla vremena. Došli smo u ona vremena kada je čovek čoveku vuk. E sada, neko bollje pliva u toj vodi, jer mu je to prirodno okruženjet, a neko ne. Anđela I ja ćemo se toliko sabotirati u ovoj emisiji, da će to biti više nego zanimljivo. U realnom životu sasvim je drugačije – vrebaju prave sabotaže sa svih strana. A ako slučajno pokažete da imate i neku slabost, tek onda ste gotovi. Treba biti dobar, ali u sebi.

Početak snimanja, kaže Lakićević, nije krenuo po planu, te je to za ovu voditeljku dobar znak. Dok, Dolaš, već od početka razmišlja samo o putovanjima, dobroj hrani…

-Čim vas neko u životu sabotira, znači da vredite, tako da mi to prija – objašnjava Lakićević.- Nepravdu, znam da ne mogu da ispravim, te prepuštam onom odozgo da sudi I resave. Radujem se kad mi kažu da umem da ljudima izmamim osmeh. Mada, znaju I da kažu da sam –mrgud.

Diolaš, međutim, ima odličnu taktiku za borbu sa sabotažama – to čini uz pomoć žena! Nepravda u njemu rađa motiv, jer mu pokazuje da je na pravom putu.. U svemu je, ističe, veoma važan humor.

Anđeli I Marku, očigledno, nedostajala je ovakva emisija u dosadašnjoj karijeri, mada će gledaoci nastaviti da ih gledaju I u drugim televizijskim formatima.

Koliko je kolegijalnost bitna na poslu I projektu na kojem se radi, voditelji kažu se rado izjašnjavaju.

Anđela: Kolegijalnost je jako bitna u ovom poslu, jer pojedinac ne moze da uspe. To je kao u fudbalu, za dzabe znate da date gol ukoliko nema ko da vam doda loptu. Mora da bude jaka I odbrana I napad da biste bili najbolji. Sve kolege koje rade na ovom projektu su se jako potrudile, tako da verujem da uspeh je zagrantovan.

Marko: Ako nema kolegijalnosti, možemo se osloniti i na profesionalizam, ukoliko ga ima.

Anđela Lakićević i Marko Dolaš

Happy TV

Foto: Happy TV

Svakako je, kao u svakom poslu, tako I vođenju emisije, neophodna podrška najbližih. Dvojac iz “Sabotaže”, ponosan je na svoje porodice.

- Podrska porodice je najbitnija u svemu. Uvek sam imala njihovu podrsku cak I kada se nisu slagali sa mojim odlukama. Beskrajno im hvala sto su uvek uz mene, jer bez njih ja ne bih bila ja – kaže Anđela.

Marko dodaje:

-Bez podrške porodice ne bih ništa uradio. I, mada često znam koju ću odluku da donesem uvek se prvo konsultujem sa porodicom, pa onda donesem konačno rešenje. Jer, uvek neko može da ima bolju ideju od vas. A, ko vam misli bolje od porodice?

U pauzi snimanja emisije “Sabotaža”, Lakićević, ovih dana renovira kuću, farba I kreči, dok se Dolaš više ograđuje od realnih stvari. Okrenut je filozofiji života, presabira se gde je, gde je pogrešio I šta želi dsa ispravi. Odlučan je da mu užurbanost života ne oduzme pamet.

Marko Dolaš

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

Posle toliko godina, nije čudno da domaći voditelji žele da se oprobaju na svetskom tržištu. Skormna Anđela kaže, da je žrtva realizma I renesanse, a Marko ističe:

- To su stvari koje ne zavise potpuno od vas. Bavim se sobom, a ukoliko nešto tako dođe znači da je dobro za mene. Nije dobro, po meni, kada čovek juri za tim, a nije spreman za takav način života.

U Moskvi sam 05. marta učestvovao na koncertu Radija Orfej, pod dirigentskom palicom poznatog kompozitora I producenta Aleksandra Klevickog. To je bilo jedno veliko I novo iskustvo za mene, jer sam nastupao pred ruskom publikom. Reakcije su bile neverovatne što je meni dalo dodatni motiv. Pevao sam pesme čuvenog Đorđa Marjanovića: Devojko mala i Marko Polo. Đorđa Marjanovića Rusi i dalje prosto obožavaju. Ima i novih planova, ali su oni trenutno odloženi zbog trenutne situacije. Oduševljen sam i saradnjom sa umetničkim direktorom Radija Orfej počasnim umetnikom RF Irinom Gerasimovom, a trenutno sa Jelenom Zelinskom, Tatjanom Ribakovom i Anom Zelinskom, radim na novoj knjizi za rusko tržište “Moja zdrava Srbija” o banjama i lečilištima u našoj divnoj zemlji. Prethodna knjiga “Moja ukusna Srbija” je doživela izuzetan uspeh u Rusiji, kao i prva knjiga koju je predsednik Vučić poklonio Vladimiru Putinu.

A, po završetku snimanja, Anđela priželjkuje put u Kopenhagen, dok Dolaš, obožava Srbiju I njene predele. Kaže, uvek je na zadatku, istražuje mesta, na kojima bi – sabotirao!

Komentari (1)

ahaha

06.06.2020 20:38

glumica sa cetinja