Nina Prlja
Printscreen
Nina Prlja

Printscreen

Nina Prlja, Foto: Printscreen

Nina Prlja je u pritvoru bila četiri meseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana. Nakon toga je ušla u rijaliti "Parovi", a postala je i voditeljka.

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

- Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde... Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari. Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi! - rekla je aktuelna ucesnica rijaliti programa "Parovi" u emisiji uzivo na Happy televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: