Nikola Lakić i Coka
printscreen
Nikola Lakić i Coka

printscreen

Foto: printscreen

Onog trenutka, kad je Aleksandra Tasić Coka, zatrudnela sa Nikolom Lakićem, pred kamerama, u rijalitiju „Parovi“, počela je nova era ovog programa na našim prostorima! I nisu učesnici rijalitija samo ono što vidite pred kamerama. Jer, kad se kamere ugase i nađu se u realnom svetu, bez lažnih svađa i ogovaranja oni su potpuno drugačiji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na žurki na kojoj se slavilo rođenje Lazara Lakića, okupili su se učesnici rijalitija svih sezona. Napravljen je spektakl, a koja čašica više učinila je da mnogi ostanu bez odeće. Neki bez samokontrole, a planule su i nove varnice. Ilijana je zavela gotovo svakog muškarca koji je ušao u klub gde se slavilo rođenje rijaliti bebe.

Ilijana Vagić

printscreen

Foto: printscreen

Kako su ovaj događaj proslavili Parovi pokazaće da je rijaliti beba promenila sve. Ostaje samo da vidimo ulazi li Coka sa bebom u osmu sezonu sa mužem ili bez njega, jer prvi snimci izlaska iz porodilišta skreću pažnju na druge stvari.

Nikola Lakić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!

 

Komentari (1)

121longplay

11.08.2019 12:01

Sa svadjama i nasiljem realiti postaje dosadan da ne Kazem dosadan. Dajte nesto novo, na pr seks dva muskarca, matorog i mladog.