Coka i Lakić
Screenshoot Youtube
Coka i Lakić

Screenshoot Youtube

Coka i Lakić, Foto: Screenshoot Youtube

Bivši takmičari rijaliti šou programa "Parovi" Nikola Lakić i Aleksandra Tasić-Coka uživaju u čarima roditeljstva, te najveću pažnju posvećuju svom sinu prvencu.

Naslednik Lazar, čije je rođenje razveselio čitav region, mirno spava, dok njegovi mama i tata paze da ga ne probude. Ponosni roditelji su specijalno za Srećnu televiziju ispričali svoje slatke muke kroz koje trenutno prolaze.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, s obzirom na to da je slatki mališan zagrejao srca mnogih, golupčići a ne kriju oduševljenje svojom "bubom". Iako su njihovi mnogobrojni fanovi podeljeni na koga Lazar liči, smatramo da će vreme pokazati svoje.

Nikola Lakić

Screenshot Instagram

Nikola Lakić , Foto: Screenshot Instagram

- Coku mališan sigurno više miriše, kad god ga ja uzmem u naručje on se ukaki - ispričao je bivši fudbaler kroz smeh, te dodao svoje želje koje se tiču daljeg odrastanja njegovog deteta.

Voditeljka "Parova" tražila pare budućim učesnicima za OVO?! Isplivali dokazi?

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 08:42 - 11.08.2019. 10:15 Oglasila se. Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo Ava Karabatić optužena je za reketiranje od bivšeg učesnika "Parova" Miloša Radosavljevića. On je na društvenim mrežama podelio poruke koje je navodno razmenio sa voditeljkom "Parova", a u kojima ona njemu navodno traži novac da bi ušao u narednu sezonu pomenutog rijalitija.

 

- Voleo bih da se bavi sportom, da trenira fudbal ili da bude rijaliti igrač, pa da kroz dvadeset godina imamo neki okršaj u rijalitiju - našalio se on, na šta se njegova nežnija polovina nadovezala:

Coka, Parovi

Printscreen

Coka, Parovi, Foto: Printscreen

- Život nam je zanimljiviji i ispunjeniji. Naučila sam da radim kućne poslove, nedavno sam prvi dan uključila veš mašinu, perem sudove. Zanimljivo je bilo kada smo prvi put kupali bubu, voda je šikljala, kuče je sve vreme bilo tu, ono je bio pravi haos - kazala je Coka, te rekla kakvu budućnost predviđa svom nasledniku.

Nikola Lakić i Coka

Alo!

Nikola Lakić i Coka, Foto: Alo!

- Volela bih da nadmaši uspeh i moje i Nikoline familije. Ne bih baš želela da se bavi javnim poslom, forsiraćemo sport - iskrena je ona!

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda