Ivan Marinković
Printscreen
Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

Sinoć je u "Parovima" održan kviz nzanja. Na red su stigla pitanja u oblasti naše kinematografije. Pitanja su prijala ne samo duelistima kviza, već i drugim takmičarima.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Jedno pitanje iz kviza emotivno je pogodilo Ivana Marinkovića a imaveze sa domaćim filmom "Nebeska udica".

"Koji sport je jedna od tema filma Nebeska udica?"

 

- Želim da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima koji su prošle godine, kada se desila neka specifična situacija, jedan fan napisao je u pismu "kada je najteže izađi na teren i pobedi" ja sam pročitao pismo Đusu u tom trenutku i pitao ga iz kog je filma ta rečenica. On mi je rekao film i u tom trenutku samo Nebojša Glogovac je umro. Ja sam se rasplakao kada sam to čuo - rekao je Ivan.

Nebojša Glogovac

Alo!/Vladimir Marković

Nebojša Glogovac, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Komentari (3)

nedjo

27.11.2018 17:13

ivan je lezileb ,neradnik,bitanga,propalica,alkoholičar

kimi

27.11.2018 18:05

nema fanova..ne postoje fanovi.. ko je vidio neku grupicu fanova??kad ste vidjeli nekog burazengiju??? ..mislite da se neko pametan bavi gastozom 5-6g i jedva čeka da glasa za njega.. maa nemoj...bavi se čovjek pjevanjem troši na lake žene,sin rastrošni,nema kuće nema stana i pune mu đžepove i opet i opet...mislite da je to realno??fanovi traju dok traje rijaliti ..pozivi podrške,podrška iz studia sve je koncept...sve što vidite je jedna velika režija od ljubavni parova, tuča,svađa.. iluzija.

mimi

27.11.2018 18:49

Ivan je i obican decko ,a ovaj btak sa Gocom Trzan ga je dokracio.Uzdigao pa srusio.Da je bio sa bilo kojom iz obicnog sveta nepoznatom,bolje bi prosao.