Parovi, Mladen Vuletić
Screenshoot Youtube
Đina Marjanović

Masanori Jošida

Đina Marjanović, Foto: Masanori Jošida

Anđelina Marjanović i Đorđe Tomić započeli su vezu u sedmoj sezoni „Parova“, a samo nekoliko dana pred početak nove sezone par je saznao da očekuje prinovu!

Naime, Đina i Đorđe će za manje od sedam meseci postati roditelji, a u razgovoru za „Alo!“ otkrili su kako su najbliži članovi njihovih porodica reagovali na radosne vesti, ali i da li planiraju da ponovo uđu u rijaliti.

- Đole i ja smo presrećni otkako smo saznali da sam u drugom stanju. Međutim, još uvek ne znam da li sam zatrudnela u „Parovima“ ili ne, a to ću saznati tek kada budem otišla na ginekološki pregled. Testovi koje sam uradila pokazuju da sam u petoj nedelji trudnoće, ali oni nisu potpuno precizni, pa je sasvim moguće da smo bebu napravili u rijalitiju - kaže Đina i otkriva kako je njena porodica reagovala.

PROČITAJTE JOŠ:

* Anđelina Marjanović i Đorđe Tomić započeli su vezu u sedmoj sezoni „Parova“

* Očekuju bebu

* Razmišljaju o ulasku u "Parove"

- Tata mi je rekao da mu je srce puno, a sestra Aleksandra je prvo zaplakala od sreće, a onda se i napila. Napravili smo slavlje i svi smo se odlično proveli - ispričala nam je na početku razgovora Đina i otkrila nam kako je majci Nadici saopštila vesti.

Đina Marjanović

Masanori Jošida

Đina Marjanović, Foto: Masanori Jošida

- Čule smo se telefonom, čestitala mi je na trudnoći i to je to. Zasad smo na distanci jer ona ne podržava moju vezu sa Đoletom i od početka je pričala loše o nama. S druge strane, njegova mama i sestra su me zvale i čestitale mi. One su oduševljene zbog prinove u porodici - ispričala je Đina, dok je Đole priznao da još uvek ne može da se navikne na činjenicu da će postati tata.

- Bio sam u Bijeljini u jednom kafiću, kada je moja sestra došla i tražila da se ugasi muzika. Mislio sam da se nešto ozbiljno dogodilo, ali kada mi je pred punim kafićem saopštila da ću postati tata, doživeo sam šok. I dalje sam uzbuđen, a Đina i ja ne razmišljamo o tome da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu. Najvažnije nam je da beba bude dobro - kaže Tomić. Kako ističu, još uvek nisu odlučili da li će ući u osmu sezonu „Parova“, ali jedno je sigurno - ako budu ulazili, ući će zajedno.

Đina Marjanović

Masanori Jošida

Đina Marjanović, Foto: Masanori Jošida

- Dobili smo ponudu da uđemo zajedno, ali još uvek smo u fazi pregovaranja. Meni je važno da Đina dobije sve uslove neophodne trudnicama, a bitan faktor je i visina honorara. Ako uspemo da se dogovorimo, onda ćemo ući zajedno jer ne želimo da se razdvajamo - kaže Đole i dodaje da veruje da je njegova izabranica sposobna da iznese trudnoću u rijalitiju. 

- Aleksandra Mladenović Coka je zatrudnela u „Parovima“, a ja sam na početku bila za to da ona izađe iz rijalitija. Ali ona je uspela da, s lakoćom, gotovo celu trudnoću iznese u „Parovima“ i ne verujem da bi meni bilo teže. Imam Đoleta pored sebe i to mi je najvažnije - kaže Đina, koja planira da s partnerom uskoro ode u Bijeljinu kako bi što više vremena proveli sa Tomićevom porodicom.

Milijana Bogdanović progovorila o trudnoći! Otkrila sve detalje!

AUTOR: happytv/I. M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 16:40 Želi to. Milijana i Milojko, Foto: J.I./Alo! Milojko Božić i Milijana Bogdanović spremni su da naprave svadbu veka! Kontroverzni par je zbog ogromne razlike u godinama izazvao veliku pažnju javnosti još pre ulaska u „Parove". NIJE JOJ LAKO Dalila Dragojević odbačena, danima muku muči!

 

BONUS VIDEO:

Dalila i Dejan otkrili sve o ulasku u Zadrugu 3, a onda su spomenuli Aleksandru Subotić!