Ivana Mitrović
Youtube/Printscreen
Ivana Mitrović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Naime, mlada karatikinja je imala takvo detinjstvo da nije izlazila iz svog doma, a nakon što je odrasla nije mnogo izlazila.

Ivana Mitrović

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Publika ju je zapamtila kao jedinu „nevinu“ devojku koja je ušla u rijaliti sa 25 godina. Naime, Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor, međutim desio se i taj momenat kada je ona morala da izađe iz raskošnog kompleksa.

Ivana je odlučila da izgubi nevinost koju je čuvala 25. godina i to istu noć nakon što je izašla iz poznatog zabavno-humorističkog programa.

- Nevinost sam čuvala za Milija, ali džabe.. on me ne želi. Kada sam izašla iz rijalitija upoznala sam jednog finog mladića i ostali smo zajedno, sada će me više čuvati. Zna koliko vredi moja nevinost - istakla je Ivana.

Ivana i Mili

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo.

Komentari (1)

milomir.dv

02.06.2020 17:08

Znači sad će momak da joj čuva nevinost,pod ključem...hahaha..