GASTOZOVA VERENICA ŽRTVA PREVARE! Naida papreno platila kozmetički tretman, a oni joj uništili lice! Rijaliti učesnica potpuno raskrinkala doktorku!

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je "doktorka" savetovala

Naida Gadžo
Naida Gadžo, Foto: printscreen

Još jedna žrtva nestručne kozmetičarke o kojoj bruji region.

Ovog puta reć je o nekadašnjoj učesnici rijaliti programa "Parovi", Naidi Gadžo, verenici takođe rijaliti zvezde i pevača Nenada Marinkovića Gastoza.

Naida je odlučila da raskrinka "doktorku" koja je nestručnošću i kozmetičkim tretmanima (koji ako ih rade profesionalci nisu opasni) izazvala opekotine i potencijano nekrozu kože kod brojnih mušterija. Tretmane naplaćuje papreno, čak do 2.000 evra, a kako je starleta sama otkrila, ona je "još i dobro prošla" u poređenju sa drugima.

Tokom tretmana pitala je "zašto smrdi", na šta je doktorka rekla da je to normalno...

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je "doktorka" savetovala...

Da podsetimo, na tagovan Instagram profilu mogu se videti uznemirujuće slike žena koje su se podrgnule tretmanima u spornom salonu. Ove žrtve su odlučile da upozore druge ljude, jer tvrde da su im od tretmana u jednom salonu ostali ožiljci, otoci, a sve zbog nestručnog rada.

Najgore su prošle one koje su se podvrgle tretmanu plazma penom, nehirurškoj metodi podmlađivanja kože, uklanjanja bora, ožiljaka na licu... Tretman može da se radi na celom licu, a nakon tretmana ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u kraste, koje bi trebalo da otpadnu nakon nedelju, najviše deset dana.

Isto se desilo i Naidi, ali crvenilo je ostalo, iako to ne bi trebalo da bude slučaj.

Gastoz je konačno prozovorio o famoznom poljupcu sa Lunom nakon njenog raskida sa Markom Miljkovićem, više o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi