Naida Gastoz
YouTube/printscreen
Naida Gastoz

YouTube/printscreen

Naida Gastoz, Foto: YouTube/printscreen

Nenad Marinković Gastoz sinoć je u emisiji "Upoznajte Parove" javno pred svima rekao da on i Naida Gadžo nisu više u vezi.

- Hoću sada javno pred svima da kažem, da ja i Naida nismo više u vezi, samo smo prijatelji. Svima saopštavam da znaju. Razgovarali smo malopre u dvorištu. To nema veze sa Kristinom koja je došla. Ne pravimo nikakvu priču, nismo zajedno i tako će ostati do kraja - rekao je ovaj takmičar.

Naida i Gastoz su juče u dvorištu imali ozbiljan razgovor nakon čega su doneli čvrstu odluku da stave tačku na svoju vezu. Naida je zamerila Gastozu što je dozvolio da je ljudi omalovažavaju u njegovom prisustvu, a da on nije stao u njenu odbranu.

- Ja burno reagujem na nepravdu, na to se lako zapalim, ja ne idem po kući da tračarim. Zaletela sam se i pogrešila i kraj priče. Trebalo je i ti da me zaustaviš, jer si bio sebičan, mogao si da me zaustaviš, da li ti mene možeš da zamisliš da pred kamerama imam odnos - rekla je Naida.

Naida potiče iz patrijahalne porodice i ne želi da njena majka i porodica gledaju kako ona pred kamerama ulazi u ljubavni odnos i "valja se po krevetu". To je jedan od najvažnijih razloga zbog čega želi da se distancira od Gastoza.

Pročitajte još

Komentari (1)

vida

29.10.2020 19:24

gde rade ovi u neku labaratoriju.