Slađa Petrović
Screenshot Youtube
Slađa Petrović

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

Slađa Petrović zavela je 20 godina mlađeg momka koji se zbog nje umalo nije ubio.

PROČITAJTE JOŠ:

Mama Izabele Alioski odavala je utisak smerne gospođe u periodu kada je samo bila podrška ćerki tokom trajanja "Parova 6". Ona se tada navodno zgražavala nad ponašanjem pojedinih devojaka u Parovima i osuđivala ih, sve vreme morališući. Međutim, Slađa krije da je ona svojevremeno zavela mladića kome je mogla da bude mama.

"Ona je oduvek bila zavodnica, ima tu energiju kakvu nemaju sve žene. Znate ono kad se kaže, žednog bi preko vode prevela. E, ona je jedna od tih. Tek sada u "Parovima 8" počela je da pokazuje pravo lice, sada kada njena ćerka Izabela nije u vili. Naime, Slađa je pre nekoliko godina zavela slatkog momka koji je radio kao trener u teretani u koju je odlazila da vežba. Iskusna i svesna da ima moć da zavede muškarce, ona je bacila mamac na zgodnog momka. On se prema njoj ponašao kao prema klijentkinji, ali kroz neko vreme počeo je da ludi za njom, što je njoj išlo na ruku", kaže izvor blizak učesnici rijalitija "Parovi 8".

Slađa Petrović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Slađa je bila presrećna jer je za njom poludeo takav zgodan mladić. Sevale su varnice, ona je ostajala u teretani posle radnog vremena i tu se svašta dešavalo. Kada je videla da klinac nema da joj pruži više od dobrog se*sa, Slađa ga je naprasno ohladila i okrenula mu leđa. Pravila se kako ga ne poznaje i izbegavala ga u širokom luku. On je patio, plakao i molio Slađu da se pomire. Obletao je oko njene zgrade, spavao u kolima čekajući je da se pojavi i smiluje na njega."

"Odlazi da te nikad više nisam videla, inače ću zvati miliciju", zapretila mu je Slađa.

"Slomljena srca je otišao i napio se, a onda je drugarima rekao da će se ubiti jer voli Slađu. Danima su ga pazili drugari da sebi ne bi naudio. Od zgodnog sportiste nastao je ofucani pijanac", završava izvor blizak Sladi Petrović.

Slađa Petrović

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Komentari (1)

Miroslav 011

24.10.2019 07:39

Ima li dečko oči...?