ALO! SAZNAJE Monstruozne pretnje voditeljki "Parova"! Jelena hitno završila u policiji: "Ostaćeš bez deteta čim kročiš u Crnu Goru"!

Za svaku osudu...

Jelena Petković
Jelena Petković, Foto: screenshot

Voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Jelena Petković doživela je neprijatnost po drugi put u roku od mesec i to od fanova pojedinih učesnika koji na najgori način preti!

 

Kako ekipa portala "Alo.rs" saznaje Petkovićki je nakon grebanja auta - više o tome možete pročitati OVDE, ponovo prećeno što je za svaki vid osude!

 

"Kada je gostovao Alen Islamović u mojoj emisiji, na jednoj društvenoj mreži meni je stiglo da jedna žena koja se preziva Marinković meni želi zlo! Naime, ona je objavila kako će me nakon grebanja auta, neko pregaziti na pešačkom prelazu. Tu nije bio kraj monstruoznim pretanjama, te mi je dodatno rekla da ću ostati bez deteta kada kročim u Crnu Goru", izjavila je Jelena za "Alo!" i dodala da je pokrenut krivični postupak, kao i da se glavna adminka Ivanove grupe oglasila i osudila ovakav postupak!

Jelena Petković
Jelena Petković, Foto: Instagram/jelenastem011

"Prijavila sam sve u policiji, nadam se da će državni organi odreagovati što je brže i bolje moguće", zaključuje voditeljka.

Bojana Ristivojević  i Jelena Petković
Bojana Ristivojević i Jelena Petković, Foto: Vesna Lalić

Portal "Alo.rs" osuđuje svaki vid nasilja i pretnji! Voditeljke rijalitija svoj posao rade veoma profesionalno, te nije nimalo prijatno kada dobijaju pretnje koje su za svaku osudu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi