Milojko i Milijana
printscreen
Milijana i Žabac

printscreen

Milijana i Žabac, Foto: printscreen

Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić nikako nisu mogli da se slože šta će uraditi kada izađu napolje, a ovaj put je Žabac napravio presedan.

Žabac je doneo konačnu odluku i želi da se razvede.

Parovi 8

Printscreen/Youtube

Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

"Prelomio sam, od produkcije ću tražiti advokata. Lovac je na potezu. Hoću da se razvedem. Moj advokat će sve da završi. Onog momenta kada Milijani pokažem papir, da je to to, neka ona razmisli", rekao je Žabac i dodao:

"Ja ću da povučem prvi potez. Znate kako, razvod je najbolji kada se ima, onda se lako dogovoriti. Ja hoću i kraj, nema razloga mene žena da sprečava. Potpišemo i prijatno."

Milijana Božić

Screenshot

Milijana Božić , Foto: Screenshot

Milijana se iznenadila njegovom odlukom.

"Ja sam zbunjena njegovom odlukom, mada to verovatno nema veze sa mnom. Veći problem ima ovde Milojko. Ja sam najozbiljnije tražila da pozovu advokata. Čula sam da je Milojko davno tražio, da je advokat došao, ja bih potpisala. Žabac je kap koja je prelila čašu", dodala je Milijana.

Milojko Božić, Milijana Bogdanović, Nemanja Stamatović Žabac

Printscreen

Milojko Božić, Milijana Bogdanović, Nemanja Stamatović Žabac, Foto: Printscreen

"Meni ovo ni za šta ne treba, ja sam u pravu, šta će njih dvoje, mene to ne zanima. Pogledajte kakva je ona, izvrnula joj se usta kao žabi, izgleda kao mrtvački sanduk", govorio je Milojko uporno.

Komentari (2)

dara

05.12.2019 08:32

ovo se zgadilo narodu.

Realni

05.12.2019 12:51

Ovoj Milijani najbolje da umjesto u diskoteku izlazi u starački dom tamo za nju ima mnogo tih dedica što ona voli,mlade momke nevoli boji se da je ne rasture,a matorci imaju višè para,i prije će da umru pa će joj ostati i penzija i dio imovine.