Milijana i Milojko, Parovi
Screenshot
Milijana i Milojko, Parovi

Screenshot

 Foto: Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako "Alo!" saznaje, Milijana želi da pred svadbu sa Milojkom u red dovede njegovo imanje i ne žali novac za renoviranje.

"Milijana je rešena da pre svadbe sve bude cakum-pakum i ne zanima je šta kaže Milojko! Već je angažovala ljude kako bi potpuno preuredila kuću i završila sve što treba! Milojko se ne buni jer je u svemu slepo sluša i ne želi da joj se protivi, pogotovo jer je svoj honorar potrošio, iako je verenici obećao kuću iz snova. Milijana se odrekla gotovo dve trećine zarađenog novca, samo da obezbedi krov nad glavom o kakvom je maštala", kaže izvor i otkriva da Milojko i Milijana planiraju da ponovo uđu u "Parove" kako bi u rijalitiju napravili svadbu.

Milojko i Miljana

Facebook

Foto: Facebook

"Čuo sam da će se venčati u rijalitiju, ali kada sam razgovarao sa Milojkom, rekao je da će svadbe biti i u selu. Ispričao mi je da su produžili listu gostiju i da će ih verovatno biti više od 500 ljudi, pa verujem da će to biti najveća svadba u selu! Svi ga apsolutno podržavamo i jedna čekamo da zaigramo kolo dok nas još noge drže. Taman će pred svadbu završiti sa radovima na kući, a posle toga mogu da uživaju u braku", zaključio je Milojkov drug za "Alo!". 

Milijana VARA Milojka samo MESEC DANA PRED SVADBU! Internetom kruži skandalozna fotka!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 01.08.2019. 18:54 - 01.08.2019. 19:07 Jedan od najkontroverznijih ljubavnih parova na čitavom Balkanu su Milojko Božić i Milijana Bogdanović, koji svojim odnosom konstatno intrigirali čitav region. Milijana i Milojko, Foto: J.I./Alo! Naime, bivši učesnici rijalitija "Parovi 7", Milojko Božić i Milijana Bogdanović, izazivali su najviše pažnje javnosti, zato što je većini čudna njihova ljubavna priča.

BONUS VIDEO:

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom