Miljana Kulić, Ivan Marinković
Printscreen Instagram
Miljana Kulić, Ivan Marinković

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

 

PROČITAJTE JOŠ:

"To dvoje dece ne mogu ni da se porede. Nikako nije isto zato što je Lena rođena u braku sa Gocom i iz velike ljubavi, dok je Željko slučajno napravljen u rijalitiju. Lena će mi biti na prvom mestu zauvek. Ne mogu da ih gledam na isti način, nju sam ja odgajio, a Željka sam jednom nakratko video", brutalan je Marinković, koji nastavlja da se pravda, pa ističe da ne bi voleo da mu sin povuče na Kuliće.

Ivan Marinković

Printscreen

Foto: Printscreen

"Maloj Leni želim sve najbolje. Hvala bogu, dete ima pravu majku, pa joj ova budala i ne treba. Ko zna koliko dugo i nju nije video, treba da ga bude sramota."

Miljana Kulić

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

Miljana: Ivan sinu nije kupio nijednu benkicu otkad se rodio!

Miljana Kulić tvrdi da Marinković uopšte nije zainteresovan da bude Željkov otac iako to jeste.

"Ivan se uopšte ne interesuje za dete, ni da pita kako je, ni da mu nešto pošalje. Ma, jednu benkicu mu nije kupio otkad se rodio, ali ja ne marim za to. Ja sam sinu sve obezbedila, ništa mi od njega ne treba", kaže Miljana.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Podsećanja radi, Ivan i Miljana imali su pretprošle godine strastvenu vezu u rijalitiju "Parovi", gde je Kulićka i zatrudnela. Ubrzo se ovaj par rastao, a ona je svoju trudnoću nastavila da vodi u drugom rijalitiju "Zadruga". Nakon što se porodila u Nišu, Marinković je svog sina Željka samo jednom video.