ČEKA SE REAKCIJA PRODUKCIJE! Milijev otac čerupao Vesnu Rivas! Pokušao da je udari, pa je vukao za SI*U!

Otac Milija Radosavljevića, Mihailo Radosavljević Rakac, žestoko je izvređao Vesnu Rivas, a potom je pokušao da je udari i počupao ju je za kosu!

Parovi
Parovi, Foto: Screenshoot

Sukob je počeo tako što je rijaliti učesnica otkrila kako su Mili i njegov tata u problemima, da duguju mnogima napolju i da njenog cimera mnogi čekaju napolju da naplate šta treba.

- Pa deset ljudi te čeka samo da izletiš odavde, ptičice! Smradu jedan - urlala je Vesna kada se nadovezao Rakac, koji je došao na roditeljski sastanak.

 

- Pa izašao je i prošle godine, pa ga niko nije ogrebao - rekao je stariji Radosavljević, što je Anđela demantovala i podsetila ih da je pre dve godine jedan čovek Milija napao šrafcigerom po izlasku iz "Parova". Rivasova je rekla da Milutin ima sreću što ga čuva produkcija.

- Čuvaju ga. Ova kuća plaća da ga čuvaju - rekla je ona. Rakac je nastavio da brani svog naslednika, usput vređajući Vesnu, koja je onda izvukla keca iz rukava i rekla kako je i on u problemu i da ga traže neki ljudi.

- Gde vam je adresa? Treba da ti se preda nešto! Naći ćemo te i predaćemo ti to! Ja ću ti piti krv sa slamčicom! - rekla je Vesna, aludirajući na to da je Rakac u problemima.

- A preda ti se ku*ac da izbiješ oči, pi*ko! Nemoj da te... Smradu - urlao je Rakac i zaleteo se ka Rivasovoj, pa je reagovalo obezbeđenje.

- Krijete se jer nemate ništa. Ni ti, ni tvoj sin! - provocirala je Vesna.

Parovi
Parovi, Foto: Screenshoot

- Radila si kod Milene na splavu. Svi su te je*ali - urlao je on. Međutim, Rivasovu to nije pogodilo.

- Ma, pusti ti moje je*ačine, meni se adresa zna. Gde se ti razvlačiš? - rekla mu je ona, a potom ironično počela da ga zavodi.

- Maco, a što me štipaš, a ja tebe mazim? Rakac moj lepi... Odakle takva strast u tebi? Ovo možeš samo da želiš! - rekla je ona maznim glasom pokazujući na svoje telo, kada je Radosavljević stariji skočio ka njoj, uhvatio ju je za grudi i počupao je za kosu.

Srećom, obezbeđenje je sprečilo dalje fizičke sukobe, ali je svađa nastavljena.

- Popušiš mi ku*ac, naližeš mi jaja! - urlao je on, pokušavajući da se otrgne redarima i da udari rijaliti učesnicu.

- Ti to nemaš! Je*ali su te mnogo žešće nego tvog sina. Mu*a su ti isekli, tranžirali! - podrugljivo mu je rekla Vesna.

- Ne mogu da ti ga stavim od sala! Smrdiš, debela, imaš debele noge! - uzvratio je Rakac.

Rivasova je tada, u naletu besa, otkrila da njen brat pomaže Rakcu, koji je nezahvalan.

- Moj brat te spasava, džukelo jedna! David te vodi kod lekara, plaća ti lekare za srce! Troši svoje kredite! - rekla mu je Rivasova, što je pogodilo Rakca, koji je urlajući opet nasrnuo na nju, ali su momci iz obezbeđenja reagovali i jedva ih razdvojili.

- Skloni se od mene! Marš! Je*em te u usta, ku*vetino raspala! - govorio je Rakac pokušavajući da se otme obezbeđenju kako bi je udario. Strasti je jedva uspeo da smiri Mili.

- Igra rijaliti igru, namazana je go*nima! Šta se pališ na te fore! Vidiš da je jeftina, ne može sa mnom pa došla kod tebe - smirivao ga je Mili.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: lejla
  18/03/2019 - 23:23
  ona ga je hvatala za
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi