Parovi
Screenshoot
Parovi

Screenshoot

Parovi, Foto: Screenshoot

- Pa deset ljudi te čeka samo da izletiš odavde, ptičice! Smradu jedan - urlala je Vesna kada se nadovezao Rakac, koji je došao na roditeljski sastanak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Čuvaju ga. Ova kuća plaća da ga čuvaju - rekla je ona. Rakac je nastavio da brani svog naslednika, usput vređajući Vesnu, koja je onda izvukla keca iz rukava i rekla kako je i on u problemu i da ga traže neki ljudi.

- Gde vam je adresa? Treba da ti se preda nešto! Naći ćemo te i predaćemo ti to! Ja ću ti piti krv sa slamčicom! - rekla je Vesna, aludirajući na to da je Rakac u problemima.

- A preda ti se ku*ac da izbiješ oči, pi*ko! Nemoj da te... Smradu - urlao je Rakac i zaleteo se ka Rivasovoj, pa je reagovalo obezbeđenje.

- Krijete se jer nemate ništa. Ni ti, ni tvoj sin! - provocirala je Vesna.

Parovi

Screenshoot

Parovi, Foto: Screenshoot

- Radila si kod Milene na splavu. Svi su te je*ali - urlao je on. Međutim, Rivasovu to nije pogodilo.

- Ma, pusti ti moje je*ačine, meni se adresa zna. Gde se ti razvlačiš? - rekla mu je ona, a potom ironično počela da ga zavodi.

Srećom, obezbeđenje je sprečilo dalje fizičke sukobe, ali je svađa nastavljena.

- Popušiš mi ku*ac, naližeš mi jaja! - urlao je on, pokušavajući da se otrgne redarima i da udari rijaliti učesnicu.

- Ti to nemaš! Je*ali su te mnogo žešće nego tvog sina. Mu*a su ti isekli, tranžirali! - podrugljivo mu je rekla Vesna.

- Ne mogu da ti ga stavim od sala! Smrdiš, debela, imaš debele noge! - uzvratio je Rakac.

Rivasova je tada, u naletu besa, otkrila da njen brat pomaže Rakcu, koji je nezahvalan.

- Moj brat te spasava, džukelo jedna! David te vodi kod lekara, plaća ti lekare za srce! Troši svoje kredite! - rekla mu je Rivasova, što je pogodilo Rakca, koji je urlajući opet nasrnuo na nju, ali su momci iz obezbeđenja reagovali i jedva ih razdvojili.

- Skloni se od mene! Marš! Je*em te u usta, ku*vetino raspala! - govorio je Rakac pokušavajući da se otme obezbeđenju kako bi je udario. Strasti je jedva uspeo da smiri Mili.

- Igra rijaliti igru, namazana je go*nima! Šta se pališ na te fore! Vidiš da je jeftina, ne može sa mnom pa došla kod tebe - smirivao ga je Mili.

 

Komentari (1)

lejla

18.03.2019 23:23

ona ga je hvatala za