Parovi
Screenshot
Parovi

Screenshot

Parovi, Foto: Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

 

Incident između Žapca i Milijane se dogodio nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.

Milijana je prethodno napravila veliki haos za slavskim stolom. Ona je popila koju više i krenula da viče, prvo na Žapca, pa posle i na ostale takmičare.

Milijana, Žabac

Screenshot

Milijana, Žabac, Foto: Screenshot

- Ti ćeš da mi je*eš mater? Je li? E, je*aću ja tebi, videćeš! Ti si jedan klošar, uličar, neko ko duguje pare napolju i zato je ovde - vikala je Milijana na Žapca koji je u tom momentu ustao i napustio sto.

Šta je? Je*aću ja mater svima! Svaki dan ću da pijem kako bi svima je*ala mater, posebno tebi. Vendi, molim te, pošalji me u izolaciju da ne napravim neko s*anje - nastavila je Milijana.

Parovi

Screenshot

Parovi, Foto: Screenshot

"Sa svojih dvadeset dve godine nikad alkohol nisam pila niti cigaretu zapalila! Da li sam ja zaslužila ovo? Zabole me ku*ac za sve njegovo napolju! Ma idi u ku*ac! Idi kod one koju ne smem da spominjem! Ja se družim sa većim kriminalcima i mnogo ozbiljnijim ljudima nego što je on. Nikome ni dinar nisam uzela, a zbog njega me ljudi nazivaju prostitutkom", vikala je Milijana pa nastavila da viče kako bi otišla u izolaciju:

Parovi

Screenshot

Parovi, Foto: Screenshot

"Ne pipaj me! Svaki dan ću piti, sve dok mi tako odgovara. Da li vam je to jasno? Kad je on ovo meni uradio zbog tabele, svaka mu čast! Ozbiljan kriminalac", vikala je Milijana na sav glas.

NAJČITANIJE VESTI IZ PAROVA:

 

Vikala je da će Žapcu pocepati košulju i da će napraviti totalni haos u vili. Nije prestajala sa drekom.

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! Otkrivamo sve detalje