"NISAM MOGLA DA PODNESEM" Milijana pokušala da se ubije?!

Ispričala kako je popila dve table sedativa, ali tvrdi da nije želela da umre, već da privuče pažnju!

Milijana Božić
Milijana Božić, Foto: printscreen/YouTube

Milijana Božić otkrila je u okviru "Parografa" da je pre nekoliko godina popila dve table sedativa zbog starijeg, zauzetog muškarca. Kako kaže, ona nije pokušala da se ubije, već samo da privuče pažnju.

 

Učesnica „Parova“ odgovarala je na pitanja na poligrafu i sve iznenadila kada joj je postavljeno pitanje da li je pokušala samoubistvo.

- Da, ali to nije bilo iz želje da se ubijem jer imam strah od smrti. Nikada neću umreti. Pokušala sam ovo iz inata, da uplašim najbliže. Popila sam dve table sedativa da se opijem i nestanem. Ovo nikada neću zaboraviti, tešku ranu je ostavilo u mom životu. Jedan muškarac me je strašno izludeo, nisam mogla da podnesem drugu ženu kraj njega - rekla je Milijana.

MILOJKO MOŽE UMRETI U PAROVIMA Psihijatar upozorava zbog Milojkovog stanja, ali i objašnjava zašto Milijana mora da bude sa starijima!

Na pitanje da li je bila žrtva silovanja, ona je dala neobičan odgovor.

Milijana Božić
Milijana Božić, Foto: PrintScreen

- Da, desilo mi se to, ali nije to bilo pravo silovanje, ništa mi nije falilo, ali nisam htela da se dam tom čoveku. Gadi mi se on. On je dobio zasluženu kaznu. Pametno sam se izvukla iz toga, tako da sam ja pobednica, a ne žrtva.

"ISEĆI ĆU VENE, RAZVEŠĆU SE" Milijana hoće da ostavi Milojka! Završila sa ljubavnikom u krevetu, pa oplela po mužu!

Milijana je nastavila da šokira, pa je na pitanje da li je bila u paralelnoj vezi sa svojim suprugom Milojkom Božićem i njegovim prijateljem, rekla da jeste.

 

Takođe, priznala je i da je bila zaljubljena u profesora fizičkog iz škole i da mu je slala poruke. Kako kaže, davala mu je signale da hoće da bude sa njim, samo je o njemu maštala.

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! - Otkrivamo sve detalje

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djikan
  14/11/2019 - 08:48
  Neuspesan pokusaj----------NAZALOST
 • Korisnik: kico.
  14/11/2019 - 08:36
  prezivela sad ubija milojka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi