Milojko i Milijana
Screenshoot Youtube
Milojko i Milijana

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona je pokušala jednom da preseče vene. Ali zapravo to je bio pokušaj da bi prepala oca i mene, jer smo joj branili da ide sa jednim starijim čovekom iz Lučana. To je glupost. Nije bila ni kod lekara. Apsolutno se ništa nije desilo. Uzela je nož i okrenula ga sa tupe strane i prevlačila ga preko ruke. Samo je htela da napravi scenu da bi nas prepala - rekla je za "Blic" Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović.

Prema njenim rečima, oni su svoju ćerku vodili kod psihologa kako bi joj pomogao u rešavanju problema.

- Kada je napravila scenu sa nožem, rekla sam joj: "Tebi ne treba psiholog, pođi malo psihijatru". Ona je sama otišla, a na sledećim seansama sam ja išla sa njom. Tada su mi rekli: "Ona nije bolesna, ona ima poremećaj" - otkrila je Slađana i dodala šta su psihijatri rekli:

- Oni su nju posavetovali, odnosno meni su rekli: "Nemojte je pritiskati, možda će se vremenom okanuti starijih muškaraca. Međutim, to traje od njene 15. godine, što će reći punih šest godina. Ne mogu da znam da li će se Milijana u 26. godini okrenuti ili ostati takva.

Milijana Bogdanović

Printscreen

Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

No, dok majka čeka promenu, njena ćerka uživa u ljubavi sa vremešnim Milojkom. Dešava se da nekada imaju po neku "čarkicu", ali Milijana i Milojko, koji uspešno korača ka devetoj deceniji, ispod pokrivača često znaju da se pomaze.

- Meni je žao što se moje dete tamo pogubilo. Ona se pogubila u prostoru i vremenu. Što se tiče Milojka i nje, ja sam svedok da je njihova ljubav bila prava. Šta se sada izdešavalo u "Parovima" ni sama ne znam, a i neću da razmišljam - istakla je ona.

Milijana Bogdanović

Printscreen

Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

A, da su Milojko i Milijana atrakcija širom Srbije, a posebno u selu Pilatovići nadomak Požege, govore sa slašću njihove komšije. Međutim, Slavicu seoske priče ne zanimaju.

- Ja sam dete sa asfalta, moj muž je dete sa asfalta. Mi smo otišli iz tog sela davno i ćao, zdravo. Mi odemo jednom u pet godina. Pojma nemam šta se tamo dešava, niti me zanima. Tamo šta se radi to je strašno. Biću malo bezobrazna. Tamo glasi ono pravilo: "Pr*nuo na jednom kraju, u*rao se na drugom" - rekla je Slađana.

Milojko i Milijana

Screenshoot Youtube

Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot Youtube

Ono što je najviše boli jeste što mnogi ne znaju da je njena ćerka Milijana izrazito dobra devojka.

- Milijana je neiskvareno stvorenje bez obzira na to što je sa matorcima. Ona da je bila pokvarena, da je imala interes, ona bi ovu četvoricu s kojima je bila mogla da iskoristi. Sada bi imala kuće, vile, automobile. Sve živo. A nju nema za šta pas da ujede - naglasila je Slađana.