Milijana Bogdanović, Milojko Božić
Printscreen
Milijana i Milojko, Parovi

Screenshot Instagram post

Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot Instagram post

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Milijani u natalnoj karti stoji teško porodično prokletstvo. Ona u biti mrzi muški rod, a time što je izabrala 53 godine starijeg partnera to i dokazuje. Milijana je imala samo jednu pravu i veliku ljubav u životu, a to je muškarac kojeg je kasnije strpala u zatvor. Od nje se može očekivati da na neki način namesti i matorog - kaže Veličković, aludirajući na Milojka. Za njenog izabranika takođe nema reči hvale.

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

Kako je objasnio, čovek u osmoj deceniji života koji ima potrebu da na televiziji dokazuje da li voli ili ne voli svoju izabranicu, a sve uz izgovor da im „treba novac“, nije normalan. Veličković tvrdi da je Milojko, osim toga što nije normalan, i prevarant.

- Nećete videti njihov seks pred kamerama, kako su najavljivali. Kod njih, osim egzibicionizma i uzajamnog dogovora, postoji i osveta. On se preko Milijane sveti svojoj deci, koja su ga šutnula i ne vode brigu o njemu, a ona svom ocu. Kada žena nađe tri decenije starijeg partnera, to znači da u njemu traži figuru oca. Kada nađe 50 godina starijeg, ona u njemu traži dedu. Milijana se pak preko dede sveti ocu, a samo ona zna zbog čega - kaže Dušan Veličković.

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

- Oboje su bolesni i njihov odnos je takav. Pokriće za ponašanje i ulazak u rijaliti im je novac, što je takođe teška patologija. Milijana je namazana, ima dobru priču, ali samo za dedu, a ne za ostale rijaliti igrače. Njih dvoje nisu ni svesni gde su došli, brzo će ih progutati ostali ukućani - kaže Veličković i predviđa im fijasko.

Astrolog u njihovim unakrsnim natalnim kartama vidi da među njima nema ni hemije, te da nemaju nikakvu zajedničku budućnost.

- On je kao naduvana lutka sa kamenom facom i bez emocija. Njemu samo prija njeno društvo. Njoj takođe prija da neko brine o njoj, ali obostrani interes je jači od bilo čega drugog. Od ljubavi se živi, a među njima je definitivno nema. Kraj je neizbežan - tvrdi Veličković.