Milijana i Milojko, svadba
Screenshoot Youtube
Milijana i Milojko Božić

printscreen

Milijana i Milojko Božić, Foto: printscreen

Milijana Bogdanović i Milojko Božić venčali su se pre četiri dana.

Nekoliko bivših cimera iz "Parova" je prisustvovalo slavlju, ali njeni roditelji se, nažalost, nisu pojavili.

Kako novopečena gospođa Božić ističe - oni su imali pravo da dođu ili ne dođu, ali je onda priznala da su joj, naravno, nedostajali.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nije to tuga... Šta su mi rekli? Mama mi je čestitala, sa tatom se nisam čula. Ne znam stvarno zašto nisu došli. Zato što je to njihovo pravo da dođu ili ne dođu. Njima sam poslala pozivnicu najnormalnije. Na pozivnici nije pisalo da moraju da dođu. Pa, podrazumevaju se mnoge stvari, ali... Naravno da su mi nedostajali na svadbi - objasnila je ona pa napomenula da sve sve vreme veselila i da nije uopšte plakala kao što se pisalo, niti da je pokušala da digne ruku na sebe.

- Ma, kakvi, molim vas - odmahnula je ona rukom i istakla da jedino što se promenilo otkako je izgovorila sudbonosno "da" je to što sada nosi i burmu.

Milijana i Milojko, svadba

Alo!

Milijana i Milojko, svadba, Foto: Alo!

Selo Pilatovići kod Požege ovakvu svadbu, inače, još nije videlo! Trubači su bili kićeni dvohiljadarkama, mladenci su zajedn odočekivali goste, a bogata trpeza bilo je jedino što je uspevalo da zadrži narod od đuskanja.

Veselo na svadbi Milojka i Bogdanovićeve, mladenci se grle i ljube! Svi gosti na nogama! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:18 Uživaju! Milijana i Milojko, svadba, Foto: Alo! Milojko i Milijana danas proslavljaju sa nekoliko stotina zvanica vlastitu svadbu! KUMA ODREŠILA KESU Milojko i Milijana dobili nesvakidašnji poklon od Ilijane, pogledajte šta je u pitanju! Njih dvoje su uveliko na nogama, a ne izostaju ni zagrljaji, a ni poljupci pred svim gostima.

 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!