JELENA ILIĆ, Ivan Marinković
Screenshot Facebook
Ivan Marinković i Jelena Ilić

Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković ponovo se uselio u luksuznu vilu „Parova“, ali, po svemu sudeći, nema podršku svoje verenice Jelene Ilić. Naime, kako saznajemo, Jelena nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je Ivan bez nje ušao u rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Jelena nije bila za to da Ivan uđe ponovo u „Parove“ i na sve načine je pokušavala da ga odgovori od toga. Pretila mu je da će ga ostaviti i prevariti ukoliko to uradi, ali on nije želeo da je sluša, pa je potpisao ugovor i tako se obavezao da će još jednu sezonu provesti u luksuznoj vili u Zemunu - rekao je izvor „Alo!“ i dodao da je Ilićeva do samog Ivanovog ulaska verovala da će se on predomisliti.

Jelena Ilić

Printscreen/Instagram

Jelena Ilić, Foto: Printscreen/Instagram

- Danima je bila kao na iglama, ali kada je došao trenutak da se Ivan useli u vilu u Zemunu, potpuno je izgubila kontrolu. Plakala je i urlala na njega, psovala ga je i udarala, a čak mu je užasnu scenu napravila pred sam ulazak. Grebala ga je i tukla pred svima, kako je inače imala običaj da radi i dok su zajedno bili u rijalitiju - kaže naš izvor i dodaje:

Ivan i Miljana konačno uradili DNK test?! Marinković stao pred kamere i otkrio pravu istinu! (VIDEO)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 20.10.2019. 16:10 - 20.10.2019. 16:18 Izgladili odnos?! Ivan i Miljana, Foto: printscreen Ivan Marinković i Miljana Kulić jedan su od najkontroverznijih bivših parova na našoj rijaliti sceni! HTEO DA GA PREBIJE ČIM SE POJAVIO NA VRATIMA! Ivan Marinković ušao u Parove!

 

- Jedva su uspeli da smire strasti, a Ivan je, pre nego što je ušao u vilu, šminkom morao da sakrije crvenilo i ogrebotine koje mu je Jelena napravila. Međutim, nije se tu zaustavila, pa je skandal napravila i nakon što je Ivan ušao u vilu. Izašla je ispred zgrade televizije i počela da urla da Ivan izađe - ispričao je naš izvor i objasnio da je obezbeđenju TV „Hepi“ trebalo dugo da smiri Jelenu.

BONUS VIDEO:

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Komentari (2)

??????

20.10.2019 22:30

Neka drzavni organi reaguju zbog njenog nasilnickog ponasanja. Osim toga , njoj treba pomoc psihijatra

ceki

20.10.2019 23:12

@?????? - Sta cemu ta budala od devojke.