Milomir Marić
Alo!/ Dejan Briza
Milomir Marić

Alo!/ Dejan Briza

Milomir Marić, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Istaknuti novinar, voditelj i urednik, Milomir Marić sa zadovoljstvom budi gledaoce jutarnjeg programa TV Hepi, a u intervjuu otkriva da voli da spaja nespojive goste u svojim emisijama.

- Zato je i bilo incidenata, napuštali su emisiju i samo što kap nije udarila kad su pojedine eminentne ličnosti videle ko su gosti. Inače, ne obaveštavam goste ko gostuje sa njima. Dolaze Čanak i Šešelj, Branko Ružić, Ivica Dačić, koji razgovaraju i sa pevačima i sa političkim protivnicima, kao i sa ljudima iz naroda. Mi spajamo prodavačicu na pijaci i ministre, intelektualce, tako da su tu veoma zanimljive situacije, koje se narodu i učesnicima jako dopadaju.

Pročitajte još:

 

Na pitanje o razlikama između Hepijevog rijalitija "Parovi" i konkurentske "Zadruge", Marić šaljivo navodi da su "Parovi" audicija za buduće zvezde "Zadruge".

- Učesnici koji su sada u "Parovima" biće sledeće godine zvezde "Zadruge". Mislim da su kreatori "Zadruge" najrevnosniji gledaoci "Parova" i red je da oni nađu sami svoje junake. Nismo mi tako uticajni u ovoj državi da bismo mogli da ih pobedimo. Često smo ih, tokom ovih godina, prestizali i umalo zbog toga nismo stradali.

Najzgodnija srpska voditeljka progovorila o ZLOSTAVLJANJU: Muškarci i ona... Zaprepastila sve! (VIDEO)
Što se tiče planova za budućnost, Marić je takođe imao zanimljiv i lucidan odgovor:

- U budućnisti bih želeo da budem ja iz mladosti, onaj koji se uopšte nije bavio ovim poslom i koji je glumio intelektualca, koji se bavio izučavanjem naše tragične prošlosti i koji je davao odgovore i regrutovao mlade ljude da se bave politikom. Meni je žao što su moje knjige upropastile ne samo živote budućih političara nego i živote običnih građana u Srbiji.

 

Komentari (1)

Vuki

16.11.2018 06:06

Okultista Milomir, spao na jeftinu sprdnju..